Royal Wedding..

Vardag / Permalink / 14
Nu har vi varit en sväng förbi backaplan :) hittade ben med vom i till vovvarna. Whisky är helt galen i sånna och vi har bara sett dom i Filipstad än så länge, men nu hittade vi dom där. Nom nom för småkillarna.
Letade LDB som en tok på Coop och de fanns ingenstans där, men en tunika och ett flätat brunt skärp fick följa med hem iaf.
Åkte förbi ICA i Munkebäck för lite cherry coke och gissa vad vi hittade där?! LDB, nya marabou kokos och så Daim(inge god). Partille's ICA MAxi är lite sega på att ta in nyheter faktiskt :)
Den kokosen var så sjukt god, YUM YUM YUM.

Men nu ska jag gå och mysa ner mig bredvid älsklingen och bara ta det lugnt. Puss puss

#1 - - Elin:

Jag har blivit helt förälskad i den kokosen också, och tänkte tipsa dig om den.

Den är ljuuuuvligt god!

Kram

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Haha tackar ^^Ja men precis, då jag började med sminkguider så fick jag en kommentar typ "Jag har sett en tjej göra en sån sminkning på youtube, kan du ha tagit den därifrån kanske?", jag menar jaha så jag kan inte komma på en likadan då det gäller en brun neutral sminkning liksom? Det går inte att inte göra likadant. haha Som då jag skissade förut och lade upp en bild på msn av skissen och personen sa att jag inte gjort den själv eftersom han sett den någon annanstans. Jaha, så det är väldigt svårt att förstå människor med talang, förstår du? ÄSch detta får bli ett inlägg =)

#3 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Haha fan vad lång tid det tog för mig att fatta vad daimkrysset var, läste kommentaren lite snabbt då jag fick den men svarade aldrig då. Nu när jag läste den igen slog det mig egentligen vad du menade, fint uttryck ^^Ja, men eller hur, det är svårt att inte göra likadant :)

#4 - - fanny:

sv; åh ska nog beställa lite därifrån då, vill verkligen ha en primer som funkar . men alla är så dyra. men den från elf verkrar ju alla tycka om så kanske skall köpa den då! :)

#5 - - Nadja:

Fasen vad god, man ska nog gå och köpa den!!!Jag tror att sverige om något land har lätt inbyggt avundsjuka i vårt samhälle, faktiskt. Tänkt på det när jag är utomlands, där är alla så trevliga och ger gärna komplimanger, det händer i sverige också, men här kan dom lika gärna titta snett ifall man råkar se bra ut eller ha på sig snygga skor. Bitterfittor var ordet faktiskt.

#6 - - victoria:

har förstått detta :p

var imot iphone innan , för jag smsar väldigt mycket och såg det som ett hinder att smsa snabbt och enkelt med en iphone men nu bryr jag mig inte om det , vill ha en finare mobil som man kan ta fram från fickan och bli lite bländad av glitter eller nått :) !

#7 - - ▲ p i n k n a t i o n . s e:

Sv; Ja det är faktiskt sant. :/ Dom kanske skulle bjudit in Alexandra istället. Det blev så mycket hårda ord. :/ Fast jag tror inte det finns så mycket Alexandra kvar i Kissie.

#8 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja, alltså ja det finns nog i alla länder men inte i sån stor grad som här och USA skulle jag tro. Ja precis, det beror nog mycket på internet användning också.Tack :)

#9 - - Molly - MOLKAN.SE:

Åh kokos! Vad gott, måste gå och köpa när jag kan äta igen :D

#10 - - Linnéa:

En till marabou! :O åhh, den ser i alla fall väldigt god ut! jag älskar kokos, hahah :))

#11 - - Junitjej:

Jag måste bege mig till ICA i Munkebäck snart. Vill också ha LdB´s senaste.

#12 - - Sofie:

Åh måste seriöst prova kokos chokladen om jag ser den i affären :)

Älskar kokos..Va den god? :)

#13 - - FOTORUM:

åh daim :D

#14 - - Sofie:

Sv; Ahh kom på de efter jag hade skickat kommentaren..:P Men testade den igår ..tog slut på typ 10 min hehe..Galet God :) ny favorit..

Till top