SAAB ♥

Vardag / Permalink / 20
Hej godingar.
Dåligt med uppdatering idag :) men vi har ju för fääsiken varit och kollat på bil och även köööpt bil. WEEHOOOO. Känns så himla skoj att det inte är en liten skruttbil den här gången utan en 07:a. Då kanske vi faktiskt slipper byta bromsar mm inom en månad haha. Är så himla glad även för älsks skull. Han är så himla velig och tänker superlänge innan han köper något. Våran tv vi har kollade han på i säkert 1-2 år innan han köpte den. Och när han väl kommer till skott så blir det oftast jättebra. Han är som ett litet barn på julafton nu hihi.
Så på torsdag, eller tidigare så får vi hämta den nya pärlan. Blir ju faktiskt sugen på att fota lite coola bilbilder faktiskt :D

Köpt två slingpaket nu. BYE BYE DARKHEAD :)) nu blir det ljust till sommaren. Ska boka en klippning också och efter den ska jag slänga in ännumera slingor och även ljusare färg. Har alltid mörkt hår. Tycker det är skitsnyggt och det är en färg som alltid funkar. Men nu får de vara nog. Underbara älsklingen ska hjälpa mig också :)

Men nu ska jag börja med maten, todays dinner will be haaaambuuurgeeers *yummii* och sen väcka sötisen som sover. Han ska ju jobba natt idag igen, eventuellt sista natten *håller tummarna*
Hoppas ni har en otroligt fin dag ^.^

 


#1 - - Marcus:

SAAB är väl Spyker numera? ;)

HAHA!

#2 - - Tina:

Roligt med en ny bil och även en ganska så ny modell. :) Grattis!

#3 - - julia:

vilken fin blogg! :d

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Gratulerer så masse med ny bil. ;)

#5 - - Tina:

Härligt det ju när man kan köpa lite nyare. Vi köpte en ny eller ja den är ny för oss iaf bilen i höstas fast det är en 99. Men en riktig pärla :) Själv har man ju jobbat på SAAB också och byggt bilar. ;)

#6 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Snygg bil! Den röda färgen är sååå härlig!

#7 - - Kristina:

Åh vad kul! Att skaffa ny bil är svårt, men när man hittat en bil man vill ha och den funkar så kan livet inte bli så mkt bättre just då ;)



YES! vad glad jag blir över att du ska ljusa håret lite, du passar så himla bra i de! Och de är verkligen somrigt :D

#8 - - Anna:

Jättefin bil :D

#9 - - Sandra:

Grattis till nya bilen!

...även om vi föredrar Amerikanskt....;0)



Kör försiktigt!!

#10 - - Matcus:

Sv: Haha. Typ alla kompisar säger så. Men visst, Saab är ju Saab. Det har du rätt i.

Kör försiktigt med den bara sen för annars kanske den blir en Spyker ändå ;)

#11 - - Malin-mmcs:

Hej!

Snygg bil !!

Du om jag vill ta bort kategorierna ovanför headern i min blogg, hur gör jag då?

Vill bara ha kategorierna i menyn...

#12 - - colourelle:

Oh, den ska jag kika närmare på, är ju löning imorgon trots allt.. tack för tipset! :)



Vad bra! Hur går man till väga då? :>

vad tar du för priser?



kram!

#13 - - Mikaela:

Du är jätteduktig för att inte vara utbildad, och som du säger i videon så kladdar du mest - men ditt kladd ger resultat och det ger oss andra mer insperation till att kladda här hemma :) Dock är jag lite feg med färger!



Jajo, det är juh klart. Det brukar vara något nytt i veckan i alla fall hos dig ;) Haha. Men det kan knappats bli för mkt när man gör det på ett snyggt sätt! Men med mig får du fria händer - utan att tveka! Det enda som jag liksom vill bestämma lite över än tex färg, profilbild och text. Men sedan tycker jag att det är fint med dina "flikar" högt upp med startsida, foton, design och så vidare. Och det skulle jag vilja ha något liknade, men det kanske är svårt för dig att skriva sådana åt mig? Och sedan tänkte jag på bilden du har på dig, som man kan klicka på och så kommer det fakta om dig, om jag ska ha sådant, ska jag fylla i uppgifter i ett mejl då så du får allt :) ?



Jag känner att jag måste ut och fota lite nu när vädret tillåter så jag / du har lite mer att välja mellan när vi väl kommer till kritan ;) Hih.

#14 - - Linda - ndaiL:

ÅH va kul med en ny bil!



Jag känner igen de där, jag o sambon hade också skruttbilar först, men vi är såå nöjda med vår nya bil som man bara behöver tanka o köra :)



Blir nog snyggt me ljust hår nu tills ommaren, jag brukar alltid slinga mitt hår till sommaren o sen mörkare på vintern, tycke de passar på nått sätt

#15 - - colourelle:

läste på design-sidan nu och då såg jag vad som gällde så jag mejlar dig istället :) Kram!

#16 - - angie:

Åhhh grattis till nya bilen....Vad roligt!! :D



Ville bara säga att jag nu slagit till på en system kamera och jag är sååååå nöjd, vilken skillnad på bilder. Tog riktigt fina bilder på Leia (dottern) härom dagen så jag ångrar mig inte en sekund. Älskar min kamera <3



Kramis

#17 - - Tina:

Då håller jag tummarna för att det går bättre med denna bil då! :)



Ja det var roligt. Dock så är ju linan på SAAB stor och finns många avdelningar. Så jag jobbade ju på en avdelning. Samt att det var en liten egen lina vi jobbade på :)

#18 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Vad roligt! GRATTIS :D

#19 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Vad har ni för Saab nu (innan) då?



Sv; Nej det tror jag verkligen inte. Det lär vara upp till dig typ i så fall om det går så långt. Nej men precis, förstår inte varför det är så svårt att förstå att man inte gör sånt. Men bra att hon har tagit bort bilderna och så nu i alla fall.

#20 - - Dea:

Shnygg bil! :D

Till top