Sista avsnittet av Lost..

Vardag / Permalink / 12
Precis kollat klart och jag måste bara säga.. WHAT?! Precis som många andra fans hehe. Verkligen inget bra slut för att vara ett evigt slut.. Ni som sett det, vad tyckte ni?? Och jaaa jag förstod slutet, så det behöver ingen förklara för mig. Tyckte ändå inte de var det bästa slutet de kunnat göra.

Var lite småkyligt ute på kvällspromenaden. Eller inte så lite heller. Blåser som fasiken också. Not nice alls. Värmen försvann, jättetråkigt. Och nu blir det helt enkelt sänggående för min och vovvarnas del. Ensamt, men det går :) puss på er

#1 - - Marcus:

Sv: jo, men det där med Spyker är lite roligare på något sätt ;)

#2 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Svar: Så lite så! Yes, jag fick en därifrån :) Jag tror den är 50x70, är lite osäker..

#3 - - Mirka:

Här har det också varit sista avsnittet med besvikelserop. Det var sambon och hans bror som kollade. Jag höll för öronen och diskade och tjoade så att jag skulle slippa höra av det. Är nämligen inne på 4:e säsongen enbart,såg ett avsnitt nu, och då vill man ju gärna inte veta vad som händer i slutet. Men det ska ju komma en film sen har jag hört... vi får väl seee...

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Haha, ja nästan så ^^

#5 - - Petra:

Sv: Okej, då får jag hoppas att det inte blir så med mitt hår. Får testa den antingen idag eller imorgon.

#6 - - Gabriella:

Hej igen. Jag har försökt att skriva till din mejl utan framgång så nu ger jag upp och skriver här istället. Jag har iallafall läst igenom ang beställning och vill väldigt gärna göra en beställning av dig på en hel bloggs design. Skulle vara jätte gulligt om du kunde svara till min mejl för jag lyckat inte komma fram till din. :) Kam Bella

#7 - - Camilla - Webdesign & Foto:

sv; Okej, ah förstår det :) Skönt med en nyare bil, hoppas själv kunna uppgradera mig snart men får se om man kan skrapa ihop den ekonomin först.



Ja det gör jag, Ah nu har jag suttit och klurat. Var längesen jag fixa till den 'funktionen' men hitta till slut. Jag skickar ett mail med koden till dig! :)

#8 - - Tina:

Ja det är dom verkligen.



Men gillar man ett märke och dom har funkat bra så tror jag att man håller sig till det. :) Ja eller flera delar kan man väl säga. Jag jobbade på motorlinan fast ändå inte för sen hade dom en liten lina som tillhörde den. Sen har du ett par st linor och avdelningar till. :) Men det är stort iaf därinne.

#9 - - Michaela / foto,design & vardagsliv:

är det bara jag som inte ser lost?! ^^ haha

#10 - - Melany - City glam & shabby chic:

Iiiihp, det påminner mig om att jag måste köpa fler säsonger! Har ju bara 4 säsonger tror jag.



SV: Hihi jaa, äntligen sluta blogga för blogg.se. Tycker du också ska göra det snart :D

#11 - - Helena:

Gud så fin! :)

#12 - - fanny:

Hmm.. detta med slutet. Asså jag vet inte vad jag ska tycka. Jag fattar ju slutet och ja, jag tyckte det var bra. Men jag hade nog ändå större förväntningar efter att ha följt den här serien som en slav i 6 år. ;) Känns lite som att dem kunde ha gjort det liite bättre ändå.



LITEN SPOILER



Men jag gillar det där med att det börjar som det slutar. :D Det var det jag fastnade mest för, men dem hade kunnat göra det ännu mer effektfullt. Plus att jag har alltid fått för mig att det skulle ha handlat lite mer om detta eviga spel dem spelar hela tiden.. (backamon tror jag det heter?)



SLUT PÅ SPOILER

xoxo

fanny

Till top