Svartskalle?!

Vardag / Permalink / 5
Är det inte dags för sommaren att sätta igång med värmen nu eller?! Sviinkallt ute. Kan inte ha varit många plusgrader och så hällregn på det :D haha toppen. Gummistövlarna blev invigda iaf. Man blir lite som ett barn och vill plaska i vattenpölar. Bara för att man kan haha.

Imorgon kommer det en recension på värmeskyddet ifrån Schwarzkopf också :) hahaahaha det namnet får mig att skratta. Schwartzkopf = "Svartskalle" på svenska :P hahaha. Schwartzkopf är efternamnet på han som skapade märket och det är ett vanligt efternamn i tyskland tydligen så :) det är inget rasistiskt med det, men ibland är de små sakerna skoj helt enkelt.

Men nu är det sovdags, ska bli massa mysigt och krypa ner i våran underbara säng med min älskling :) så underbart att få vara tillsammans ingen hihi. Nattiii..

#1 - - Nadja:

Tack för länken! Synd bara att det var slut i lagret. Får titta in senare och se ifall det har kommit in några nya!

#2 - - Malin:

Jo jag gillar skrikiga färger, tycker de e grymt snyggt - på andra!! Men har aldrig vågat mig på det ordentligt själv =)

#3 - - Anna:

Pumpen till min slutade ganska så snart att fungera..och när man skruvade av korken och skule ta från "röret" gick det av och sådär..Svårt att få upp primern utan fungerande pump...



ha en bra dag!

#4 - - lady:

Riktigt bra SOmmar låt!

#5 - - Elin - Design&Makeup:

Gud vilken härlig låt, måste lägga till den på spotify nu :D

Till top