Tävlar hos Tina

/ Permalink / 8
Kan ju inte låta bli att tävla om ett av dessa läppbalsam :D det ultimata för alla B&J älskare. Chocolate Fudge Brownie får gääärna komma hem till mig

#1 - - angie:

Hej Sara!!

Måste bara fråga då jag vet att du fotar med en systemkamera.....

Det är nämligen så att jag är lite allmänt trött på min kompakt kamera och går i tankar på att köpa en ny kamera och då tyckte min man att det är ju bättre att slå till på en system kamera eftersom jag tycker att det är grymt roligt att fota men tröttnar när bilderna inte blir som jag vill. Så då ville jag bara höra lite tips och råd från dig. Vad du tycker om systemkamera mot en kompakt kamera.....Om du har lust och tid alltså ;)

Ha en trevlig måndags kväll

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Vad konstigt, men om någon går till stället där det ska hämtas ut och skicka vidare då? För då min mobil hade skickats fel hade pappa bara gått dit och så hade de skickat om mobilen ner till mig istället helt gratis.

#3 - - TSUKII ♥:

sv: du anar inte, den är sjuuukt vacker! :D jag längtar!! ^^



åh tack för tipset! :) jag har själv gjort så många gånger på andra bilder men när det kommer till sminknignar så känns det ändå att de borde fastna på bild.. någorlunda :/ men då vet jag det, tack så mkt! hihi :D då får jag väl stå ut med att sminkningen ser dåliga ut i kameran ;p

#4 - - Kristina:

Sv: Åh vad kul! och skönt! haha. Jo jag förstår det, absolut när man har 2 små vit och korthåriga små tussar så är det bra att ha en klädroller till hands ;)

Otroligt skönt att man kan trolla bort både de ena och de andra med en roller faktiskt. den som kom på den idéen borde få en ordentlig kram. haha.



Jasså? Jag tror inte att jag sniffat på paradise passion, men jag borde kanske göra det om den doftar så där gott :D Köpte en extra förpackning idag, vill ha den hela tiden nu känns det som ;)



Åh de dät läppbalsamet lät otroligt mumsigt, men jag tar hellre glassen ;) hihi.



Kram

#5 - - angie:

Åhh tack söta!! Har suttit och surfat runt på nätet nu bara för att få mi en uppfattning om vad jag är ute efter och det känns faktiskt som jag lutar mer åt canon än åt nikon faktiskt. Så nästa steg blir till att se dom live i butiken och känna lite på dom :D

Just det en fråga till. eftersom ja gär van vid kompakt kameror där det bara är till att trycka och se glad ut typ är det svårt att lära sig en system kamera för att kunna ta någorlunda bilder?? Då skall du veta att jag är envis som synden och brukar klara allt jag tar mig för :D men bara så att jag har ett litet humm :)

Tack för att du tog dig tid. Känner ingen i min närhet som har en system och jag tycker alltid det är kul att höra med nån som verkligen har en.

Massa kramar till dig

#6 - - K A R O L I N A:

Haha, jag ÄLSKAR Ben&J. Dom var jättesöta ;)

#7 - - K A R O L I N A:

sv äter gärna Ben&J istället för godis ;)

förresten, är du intresserad av en inbjudan till bloggsvar.se? :D

#8 - - angie:

Jaaaa du ju mer jag tänker på det och efter att ha hört dig med så blir det nog en system. Det blir till att åka ut och kolla kameror nån dag. Längtar tills jag har en nu bara :D då får barn och djur akta sig här hemma, kommer att fota dom heeeeeeela tiden :)

Tack igen <3

Ha nu en mysig kväll.



Kram kram :)

Till top