Tröttis

Vardag / Permalink / 6
Älsk frågade om jag beställt kameran idag ;) hehe knasboll. Nej jag har inte beställt någon kamera. Det blir sen när jag har fått jobb. Det är min stooora morot för att söka jobb just nu. Då kommer jag äntligen kunna köpa drömkameran :)

Grannen här nedanför har ett rosa träd i sin lilla trädgård ;) gissa vilket hehehehe. En ceriserosa magnolia buske håller även på att slå ut. Undra om man kan gå ner och ta lite kort någondag haha hon kommer väl tro jag är någon fönstertittare eller nåt haha.

Matt och trött på den här jäkla människan som inte kan lämna mig och mina bilder ifred. Det börjar gå till överdrift nu :*( och hon gör det säkerligen bara för att jävlas också. För man kan väl inte vara så dum att man gör samma sak om och om igen utan att fatta att man gör fel?! Eller?!

Men nu blir de ingen mer uppdatering idag. Ska lägga mig i soffan och slå på någon Disneyfilm om de inte finns något bra på tv. Hoppas ni får en mysig kväll. Tack för att ni ger mig stöd när det inte går bra. Tack, det betyder enormt för mig även om det bara är över skitsaker ♥

- L O V E -
#1 - - K A R O L I N A:

Jag röstade på din blogg i bloggbetyg, 5 stjärnor såklart! :)

Kan inte du visa lite design och photoshoptips?:))

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Aha okej, Österrikare!! Skönt att han fick ledigt :)

#3 - - Evelina:

Ja han är go han :)



Sv: Ja det förstår jag verkligen. Jag hade fått spader verkligen! Hoppas du får en skön kväll :) Eller ja.. har en skön kväll rättare sagt :)

kram kram

#4 - - Nadja:

Förstår dig, du skulle byta va? inte så konstigt med tanke på allt som hänt. Kan inte vara roligt att lägga upp bilder och alltid behöva oroa sig över att någon kanske tar bilderna ifrån dig!



Du får skriva stort och tydigt "CANDIS.SE" över hela bilden. Fast det kan inte vara roligt det heller.. man sabbar ju lite av känslan då.. fan oxå..

#5 - - Blue Velvet:

Haha... tacka så mycket =)

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Sambon och jag pratade idag om att köpa nytt objektiv och han sa till och med att vi kunde köpa en ny kamera så då han har jobb =)

Till top