Lite grill, lite krälande..

Vardag / Permalink / 17
Ikväll var de lite grillning på älsks jobb, gott och med trevligt sällskap.
Varit ute och fotat rosa träd som en galning, men den enda bilden jag antagligen kommer visa är den härinunder :// tyvärr. Är det någon som vet en bra sida där man kan beställa rätt stora canvas tavlor ifrån?? Med sitt eget motiv naturligtvis. Helst någonting som inte kostar skjortan heller. Vill nämligen trycka upp en tavla och ha ovanför soffan. Tror det skulle vara fint. Satt även och funderade idag på en ny tatuering. Förutom namnet i nacken. Att ta en bild jag själv fotat och tatuera in. Någon med de japanska körsbärsblommorna :) hade ju varit riktigt coolt och kunna säga att motivet är ifrån en bild jag själv fotat. Fundera och önska kan man ju göra.

Fick veta av Elin att ni får rösta på mig genom att kommentera istället. För ip-spärren funkade inte i omröstningen :(( men jag hoppas ni orkar gå in och rösta igen sötisar ♥

Fick en förfrågan om jag kunde göra en liten recension på ögonbrynsskuggorna :) det kommer de kommer. I sinom tid. Till veckan iaf :D

Var förbi Allum en snabbis och hittade ett par ljusa, slitna shorts på Ginatricot och även en somrig skjorta fick följa med hem. Happy gaal. Hade ju inga jeansshorts innan och trodde iinte jag skulle hitta ett par så snabbt hehe. Man kan alltid lita på gina! Älsk tar vi imorgon för jag måste ändå dit igen och lämna massa CV, sen ska vi även åka och eventuellt köpa ny bil :) vi får se. Så nu är det verkligen god tid att få ett jäkla jobb. Förbaskat :P

Kan man längta efter att få prova en doft?! Haha jag måste fan vara sjuk i skallen ;D Coconut Passion sprayen får väldigt gärna dyka upp i brevlådan nästa vecka, helst så fort som möjligt haha.

Nej nu får ni kika på lite bilder och så höres vi imorgon Puss pusss







#1 - - emsan:

åh, det där såg gott ut! dreggel

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Hejsan!

Jag måste tyvärr meddela att vi måste börja om röstningen, jag ser att ip-spärren inte funkar (alltså 1 ip per röst) i pollen och därför får jag köra rösterna manuellt istället.



Jag beklagar detta, men ni får be era läsare att gå tillbaka igen till samma inlägg som tidigare och rösta via kommentar istället. Där kollar jag NOGA igenom alla kommentarer och dess ip nummer så inget fusk sker.



Hoppas ni haft en trevlig helg!

#3 - - Linn:

Röstade på dig :}



SV:Mhm, assnyggt med spetsdetaljerna :)

#4 - - Anna:

Har du kikat hur det är med http://www.extrafilm.se/ och deras canvastavlor? jag tyckte det verkade relativt billigt :)

#5 - - Kristina:

Sv: det lovar jag ;) Ska bli riktigt skoj att testa, men glömde beställa en sådan pensel.. shame on me.



Ja de tycker jag, du passar bra i din mörka färg också, men gillar verkligen den färgen du hade i de videoinläggen =)



Gud de där såg gott ut :D

#6 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

canvasframkallning.se är kanon :)



Jag håller tummen för att jobb bokas av inom kort! Härligt med grillning.

#7 - - Sandra:

Åååh vilka härliga sommarbilder!

Ser ut som ni fick en mysig helg ;0)

#8 - - Sara:

Otroligt fina bilder! Kul med en blogg som blandar foto och skönhet och annat smått och gott :)

#9 - - Anonym:

Hejsan.



Vi har beställt en canvas tavla från canvasframkallning.se - tyvärr har den inte kommit ännu så jag kan inte säga om den är bra eller dålig. Men vi beställde stl 115x95 för att ha över sängen.



Där kanske du kan beställa din tavla :)



Ha en bra dag ツ

#10 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Grillningen ser gott ut :D

#11 - - Mirka:

Ta en titt på icas hemsida, de har faktiskt sitt egna lilla fotolab där och de hade en massa grejer såg jag häromdagen :)



Armbandet ligger på 125kr

#12 - - W e b - L i n n . n o:

Du kan jo ha sånn vannmerke på alle bildene dine da? Vis ser jo hvor fine de er forde. ;)

Hvor bor du nå foresten sara? Gubben og jeg hadde tenkt neste helg å dra langt vekk, Kunne jo sett om vi kunne tatt turen innom. :P

#13 - - colourelle:

Det är nog så :) Får ta o testa lite andra färger nån dag, har 3 ögonskuggor som jag bara använder, i brunt! Haha snacka om tråkigt :)



Kan man beställa designer nu förresten? :)



#14 - - isabella:

Okej, vad synd!:(

#15 - - Anna:

Sv: Nej, jag har inte beställt därifrån, men jag är sjukt sugen på att göra det :)

#16 - - W e b - L i n n . n o:

Tittet litt rundt og lurer litt på om vi skal dra til gotland. Leser jo over alt på svenske blogger at det er så fint der. :P Men litt usikker på åssen vi skal komme oss dit. Gubben hadde vist lyst å ta ryggsekk tur uten bil. :P

#17 - - Anonym:

Gallerix butikerna är billigaste stället du kan beställa canvas tavlor ifrån. Nu har dom även en egen tryckmaskin så du kan få dina bilder samma dag som du beställer dom :) super smidigt och jätte fint resultat..

Till top