Videoinlägg.. Härma andra..

Videoinlägg / Permalink / 29
Jag bara babblar.. Usch tappat sugen helt..
Ni som inte orkar kolla. Dagens fråga: Vill ni se sminkningar, eller ska jag ta och lägga ner det?!
Kan inte säga direkt att kommentaren var elak heller, snarare snäsig..
Men ni är fantastiskt underbara

 

#1 - - Anonym:

Fin blogg :)

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Jag gillar att du visar sminkningar, så fortsätt med det :D

#3 - - Evelina:

Åh vad irriterande. det är ju som du säger nästan oundvikligt att härma någon. Alltid finns det någon som gjort något liknande som i sin tur gjort något liknande som någon annan. vart börjar det liksom. Men jag hoppas du får mer inspiration snart för din blogg är den enda som jag verkligen går in varje dag och läser.

Kramar

#4 - - Lova:

Sara, sluta inte göra dina bilder, om det är det DU tycker är kul så gör det! Det är fina bilder och du är duktig på foto :). Det finns alltid folk som har samma intressen, men för den saken ska man väl kunna tycka om samma saker? Jag skulle vilja se en video där du sminkar dina ögon, tycker det är fint men får aldrig till det själv..kanske ett litet tips?

#5 - - vendela:

Jag tycker det är tråkigt att du ska bli så påverkad att vad andra säger bara för en idiot säger att du härmar vilket du inte gör! så ska du inte sluta med det du gör

du kör ditt race och jag tycker verkligen du ska fortsätta blogga visa sminkningar skit i vad andra tycker och tänker..Jag gillar din blogg

det kommer alltid finnas negativa människor var du en är såna personer kommer man aldrig undan.. radera elaka kommentarer och gör det du alltid gör Kraaam<3:D

#6 - - Lina:

Jag håller med dig. Linda har ju inte direkt ensamrätt när det kommer till att skriva om smink. Då tycker jag att det är värre med bloggare som snor designer och bilder t.ex. Då kan man verkligen prata om att härma andra! Dessutom tycker jag att det bara är kul när du och andra tjejer visar upp sminkningar eftersom Lindas sminkningar ofta är ganska "extrema", inte något man kanske gör till vardags liksom :)

Så det är klart att du ska fortsätta skriva om smink! Skit i den töntiga kommentaren. Det är DIN blogg och det är väl självklart att du ska kunna skriva om vad DU vill, speciellt om smink är något som intresserar dig.

Ha en trevlig helg!

#7 - - my:

du ska inte bry dig i vad de säger sara! din blogg är superbra, därför att du är dig själv. när det gäller sminkningar så tror ju inte jag att du tillexempel skulle bli arg om du såg någon på stan som råkar ha en liknande sminkning som du, vem bryr sig liksom. Jag tycker du ska fortsätta lägga ut bilder på hur du sminkar dig. för det har blivit en stor insperations källa för mig som tidigare inte var intresserad men nu känner att det är roligt och att det faktiskt är snyggt. så fortsätt att vara dig själv och bry dig inte om folk som bara klagar! kram

#8 - - Amanda:

Fasiken vad folk alltid ska påpeka att folk härmas. Kör din grej! Det är DIN blogg, DU bestämmer vad som finns här, INTE nånn jävla bloggkommentator.

Du sminkar dig jättefint och klart som fan att man får insperation av linda, när hon e en av de största sminkbloggarna. Det får jag med? och liksom, kläder. hur många går inte runt me samma kläder som vi bär. Nejdu, kör på sara:)

#9 - - victoria:

tycker du ska fortsätta med smink - bilder :) !

#10 - - victoria:

tycker det vore kul om du kunde göra en egen overviwe på din iphone med ditt nya skal ! :)

#11 - - Janie:

Åhh du får iiinte lägga ner!!! Älskar att se din sminkningar så man får lite tips.... Har gjort en ny header till mig själv, fick lite inspiration från din mall som hette http://candis.blogg.se/bloggmallfem/. Vet inte om du själv vet att den ligger upp, skulle kolla på en for sale design som du gjort så kom plötsligt den här upp. Och glad är jag för den, fick som sagt en ny inspiration, Tack för det!

Just ja, tjejen som "snodde" min design är borttagen från bloggdesign.nu :) Kram Janie

#12 - - Emelie Rommedahl:

Åh. Jag förstår att du blir irriterad och tappar suget, men du skall absolut inte sluta med det bara för att någon random tjej sagt att du härmar. jag har också använt mig av en liknande sminkning, så härmas jag också då? :P precis som du säger så har dinte Linda patent på den typ av sminkning, en rätt vanlig sminkning.



du sminkar dig skitfint och jag gillar att se hur du sminkar dig så lägg inte av! =)

#13 - - Kristina:

Åh nej sluta inte!! Fasiken du är duktig på det du gör och då ska man fortsätta. Och jag tror att de andra som följer din blogg håller med mig =) Hoppas verkligen att det bara var i hettans ögonblick som du kände så. Haha.



Och man kommer alltid få elaka kommentarer, de går inte att undvika. Men oftast beror det på avundsjuka. Och jag kan förstå dem, för du tar fina bilder, gör fina sminkningar och är rolig..

Det är därför man läser din blogg sara, för du är rolig och bjuder på dig sj. Det gillar vi!



Jag postade ett litet paket åt dig idaag :D de kommer nog fram på tisdag skulle jag tro. Haha.



Kram

#14 - - Nadja:

Men ah! Tycker det är så tråkigt när jag hör sånt här. Men samtidigt får ju inte du ta åt dig och sluta blogga om någonting bara för att EN människa tycker du gör fel, när det finns så många andra som faktiskt uppskattar ditt jobb.



Jag har också bloggat i 5-6 år, och kommer du ihåg hur roligt det var då? Så mycket bra respons man fick för sina inlägg och hur man längtade efter att få skriva? Nu för tiden har bloggvärlden spårat ut totalt. Folk får skit för precis allting! Vart kommer allt hat ifrån?!!!!!!!!!!

#15 - - Joysan:

Du ska INTE sluta visa sminkningar! DU ska sluta ta åt dig, hihi :-). Skit i vad alla neggisar tycker och tänker. Det är deras val att vara tråkiga och kommentera så dumt och det är ditt val om du ska ta åt dig eller inte. Missförstå mig rätt. Det är klart att man blir ledsen när nån säger så, men jag tror att du vinner mer på att bara inte bry dig. För det är ju precis så som du säger: att man alltid kommer "härma" någon. Det är ofrånkommligt när det finns så många bloggar och jag tycker det är bättre att kalla det för att man blir inspirerad snarare än att man härmas :-). Jag tycker du är cool och jag tycker det är jätteroligt att kika in och få inspiration :-). Hoppas att du har en toppenfredag i övrigt! Kraaaaam

#16 - - Blue Velvet:

Keep on!!!! order...hehe

#17 - - Zarah-Lou:

Jag ser det såhär; Det är väl FANTASTISKT att man kan inspirera andra?! Hade jag varit Linda hade jag blivit superglad att jag lyckats inspirera så många! Eller ELF-hysterin (dock inget negativt i det) som rullar i bloggvärlden just nu, det är ju FANTASTISKT vilken "kedjereaktion" det faktiskt kan bli! Eller Alisa som visar sitt snygg iphoneskal och lyckas få andra att få upp ögonen för det (med tanke på det du sade, att du hämrar Alisa, även om det var viss ironi) ;)

Nej, härma är att ta andras bloggdesigner, bilder och kopiera RAKT AV, inspiration är något HELT annat - och det är det de flesta bloggare faktiskt gör - INSPIRERAS och INSPIRERAR! Sedan finns det ju alltid idioter som inte kommer kunna förstå skillnaden, och andra idioter som faktiskt härmas/kopierar, men du och dina sminkbilder hamnar INTE under de kategorierna! Jag tycker du ska fortsätta lägga ut bilder på dina sminkningar eftersom du tycker det är kul! Skit i idioterna!

#18 - - marie:

Du ahr så rätt i det du säger om att härma m.m och sluta inte med sminkingarna. Och sluta INTE blogga =)

Hoppas du får en bra helg!

#19 - - Molly - MOLKAN.SE:

Haha, men va?! Då är ju jag mest härmapa!! Precis! Ta verkligen inte åt dig. Bara ta bort de dumma kommentarerna!



Jag håller verkligen med ovanstående kommentarer, du får inte sluta. Dina sminkningar är vackra, dina ögon är vackra, jag kan sitta och titta på fina bilder hur länge som helst!



Åh, jag blir så arg och ledsen på såna personer som bara måste klanka ner på andra.



Gör det DU vill och inget annat! Jag älskar din blogg och jag älskar dina bilder!



Jag får gnäll i princip varje dag, men jag bara tar bort de kommentarerna och struntar i dem.. känner att man måste göra det, annars kommer man att tycka, som du säger, att det inte är roligt längre eller bli knäpp.



Det är klart man måste få inspireras! Ta åt dig av all positiv kritik du får istället :)



Det är klart att man delar intresse med någon mer i världen än sig själv. Det är ju så och man måste få göra det till sin egen grej. Det är ju inte så att du tar exakta bilder eller gör exakta sminkningar, DU gör det till DIN grej!



Åh, jag har lust att leta upp den som skrev det och skalla ut framtänderna på den/det!



Massa kramar till dig <3 Jag älskar din blogg, din stil, dina sminkningar, allt :)

#20 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Jaa då försöker vi kommentera iiigen haha!:) Skit blogg.se



Hur som helst!:) Jag ville bara säga att skit i alla dessa negativa, onda och fullkomligt idiotiska människor. Din blogg, ditt innehåll. Och vem tror än idag att man kan vara "ensam" om något i bloggvärlden? Och speciellt inte länge, så är det bara, vi inspirerar varandra, vi påverkar varandra och vi lär oss av varandra. Det är inte att härma på något sätt, det är inte samma sak som att totalt kopiera av ett inlägg, bild, design eller liknande. Att lägga upp sminkbilder är som du säger inte ngt någon har patent på. Man inspireras och man lägger sin personliga prägel på det. Fullt normalt. Annars kan väl Molly klaga på oss alla som hakade på E.L.F och NYX trenden efter henne. Det går ju inte, vi inspireras och det ska man känna sig glad över!:)

Så skit i dessa människor och blogg på fritt, du bloggar för dig och oss som gillar din blogg, dig och ditt innehåll!:)

#21 - - Ebba:

strunta i sånna bittra människor!

Jag som också beställde paletten efter du skrev om den måste ju ha inspiration, vilket man absolut får av dina bilder! :)



hoppas du får en toppenbra helg.

#22 - - Mikaela:

Jag vill väldigt gärna se mer sminkningar! :) Och som du säger är det svårt att inte härma någon annan när det är så många som bloggar! Och du säger juh även vart du hämtar din insperation ifrån - och då tycker jag inte att andra kan säga att du härmas!



Kramar

#23 - - Elin - Design&Makeup:

Då kan jag väl säga att jag härmar alla på mina sminkningar som jag gjort, för det finns nog nästan ingen som ingen annan gjort tidigare. Det går inte att säga att man härmas, för att det är nästintill omöjligt att inte göra någonting som ingen annan gjort tidigare.



Sedan om man nu skulle ha härmat Linda SO WHAT?! Lägger hon ut sminkningar för att bara hon ska få göra dem eller gör hon det för att andra ska få inspireras och få göra likadant?



#24 - - Frida:

SV: Jag tycker verkligen inte att du ska ta åt dig! det är precis som du säger "alla härmar alla". Jag menar, hur många skrev inte om den nya marabou polka? hur många har inte skrivit om dom nya LDB? Hur många skriver inte om sminket från E.l.f nu för tiden? Tycker man ser det överallt idag. Man härmas inte bara för det.. Jag gillar att se dina make uper och hoppas du fortsätter med dom :)



Ber även om ursäkt för att mina kommentarer är så sega och så efter men jag hinner knappt läsa bloggar just nu p.g.a skolan.. Så jag är lite seeeg tyvärr :)



Ha en riktigt bra lördag! Kramis

#25 - - ~Sara~:

Oh no, don't you dare... ;) Självklart ska du fortsätta visa sminkningar, fick ju se en riktig oanad talang där och det är jättekul. =D



Det går inte att göra olika sminkningar varje dag på jordens all befolkning, de blir lika helt enkelt. Dock tycker jag att en sminkning kan göras exakt likadant och ändå bli helt annorlunda för vi sminkar på olika sätt och har olika ögon! =)

#26 - - Anonym:

Saken är den att min kommentar va inte menad som nått elakt. Jag menade bara att du Sara lägger upp bilderna och inläggen på exakt samma sätt som Linda gör, vilket är lite tråkigt då du alltid brukar vara duktig på att köra ditt egna race.. Blev ledsen över att du tog illa upp av min kommentar, ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag gillar verkligen din blogg, har alltid gjort det. Dina bilder och inlägg inspirerar och ger en positiv känsla inombords, så fortsätt med det du gör. Och nu vid närmare eftertanke så är det väldigt svårt att göra sminkinlägg unika. Så fortsätt så som du gör.

Hoppas du förstår och godtar min ursäkt.

#27 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Onödig kommentar. Man tappar verkligen lusten ibland! Det är verkligen skillnad på att kopiera och inspirera. Fortsätt med det du gör :)



Nu ser jag att den anonyma verkar bett om förlåtelse. Kanon!

#28 - - marléne:

Åh du ska inte bry dig om såna kommentarer. Jag läser både din och lindas blogg och du härmas inte alls, jag har inte en sekund tänkt så. Jag tycker det är jättekul att du lägga upp sminkbilder så fortsätt med det :) Kram!

#29 - - Terese:

Fasen, skit i dom som tycker du härma!! Du ska väl kunna få skriva och lägga upp precis vad du vill i DIN egna blogg.....



KÖR PÅ SARA!!! <3



Kolla min blogg, där lägger jag med upp sminkningar väldigt ofta och då kanske "som Linda" men va fan bryr jag mej om de?! Jag är makeup artist, och brinner för de!



Skit i dom, och kör på de DU känner sötnos!



Puss o kram

//Terese

Till top