Action in the bus..

Vardag / Permalink / 10
Var inte hemma förrän vid elva igår kväll efter lite action med bussen. Full människa har kollat fel, kliver på fel buss och blir jävligt hotfull och skriker att chauffören ska ringa polisen när han inser att han gått på fel. Samtidigt börjar det bryta ut rök i hela jäkla bussen och det börjar lukta bränt. Riktigt riktigt creepy. Fyllebulten väägrar dessutom låta chauffören gå ut och kolla vad fan som är fel och står ivägen och dörrarna hålls stängda. Nej fy faaaaen, sånt vill man ju inte vara med om efter en 11 ½ timmars arbetsdag haha. Men sen kom vi av iaf och tack och lov var de inte långt hem så de fick bli en kall promenad ist. Men nu är man ju nyfiken vad fan som hände med bussen egentligen?! Scary.

Idag är det kortispass, 5 timmar som står på schemat. Sen hem, packa, hinna duscha och sen bär det av mot Småland och där kommer vi spendera helgen, så de kommer nog inte bli mycket till uppdatering tyvärr.

Hittade btw handcremen som luktar kakor ;D får ta och visa den någondag. Förälskad är bara förnamnet. Den luktar gööööött och gör händerna supermjuka. Som I sa igår. "You smell deeeeelicious" :D

Nej nu ska jag slänga i mig kaffet och sen är de dags för voffepromenad. Pussen

Eftersom hårddisken fortfarande är kaputt så blir de gamla bilder som visas :)
#1 - - Josefin:

Vad har ni för öppettider egentligen?



Jag hade "turen" med en butik på Gotland för där har de inte några långa öppettider haha. Vardagar 10-18, lördagar 10-16 och på söndagar hade vi öppet 12-16 haha (förlängd öppettid på sommaren däremot). Stackars fötterna efter 11 timmar (några av de i högklackat?). Jag jobbade nästan alltid med högklackat fast när vi hade rea-dagar körde jag nog 50/50. :p På en REA-dag tror jag att jag som längst jobbade 12 timmar.

#2 - - K a j s a j i:

Men usch vad obehagligt. Jag hade ju gömt mej under sätet direkt typ :/

#3 - - Tommy:

Sv: Jag förstår dig! Har klämt och känt lite, men är osäker.

Gillar nikon skarpt, men har fått upp ögonen mer för canon den sista tiden, men får se hur det blir :)

#4 - - lifeiswhatyoumakeit.:

Åh, hatar när sådant händer alltså ... Läskigt!

#5 - - Malin:

Hej! Hittade hit till din blogg häromdagen, och jag älskar den! :) Du gillar så mycket som jag också gillar..körsbär, läppglans (haha jag samlar på dom nästan), Jessica Simpson och era vovvar är ju så söta!! Min favoritras är Papillon..är uppvuxen med den rasen och ska skaffa en valp i framtiden. :)



Trevlig helg! //Malin :)

#6 - - Mikael:

Väldigt stilig bild!

#7 - - D A H L È N:

jag vill göra en beställning ;) två pepparkak och en lusse ;) Vill du va gullig och fixa de? :) De va tre för 100 så kan lika gärna köpa tre ;)

#8 - - elinn:

allt bra? :)

#9 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Läskigt det där med bussen :/

#10 - - Petra:

Den där handkrämen låter inte dum! :) Hoppas du har en bra första advent! :)

Till top