Dag 1: Presentation av mig

Utmaningar & Listor / Permalink / 2
Den första delen i listan 7 days a week..

Mitt namn är Sara, 25 år, boende i Partille som ligger utanför Göteborg.
Är egentligen en Dalkulla från Borlänge som lyckats hamna här nere i storstan. Bodde i Borlänge fram tills jag var runt 22 år. Då tog jag det stora steget att flytta ner till Filipstad där jag spenderade 1 ½ år tillsammans med min då nyblivna sambo H. Vantrivdes fruktansvärt och gick igenom en stor sorg sista halvåret och att få komma därifrån var en enorm befrielse.

H, som han ofta heter här i bloggen, och jag har över 6 år tillsammans och varit förlovade nu i ca 3 ½ år. Vi skyndar långsamt. Om man vet att man ska spendera resten av sitt liv med någon så behöver man inte stressa ♥

Partille/Göteborg stod på livets lista efter Filipstad och här bodde och levde vi i lite över ett år innan vi fick beskedet att vi skulle flytta till Österrike-Innsbruck. Det var en resa jag minns och älskar och vi bodde där i ca 4-5 månader innan det nya beskedet fick oss att flytta tillbaka till sverige och jag bodde hemma hos mina älskade föräldrar i ca 3 månader innan vi flyttade tillbaka till Partille igen och här bor vi nu och trivs jättebra men framtiden är oviss men det ordnar sig alltid.

Jobbar på Zara-Arkaden och trivs superbra. Har världens bästa jobbarkompisar och håller varenda tumme och tå jag har att jag får vara kvar, då kan jag äntligen få slappna av.
Har två underbara hundar vid namn Whisky 6år(Jack Russel) och Zamme 5 år(Chihuahua-Papillon). Även Zamme har fått bo nere i Österrike en sväng. Älskar våran lilla familj.

Som person är jag förbannat envis, glad till en gräns att de blir för mycket haha, översocial och börjat få redigt med skinn på näsan efter skit och jobbigheter i livet. Gråter till varenda Disneyfilm och älskar att fota med min Canon Eos 7D, mitt stora intresse med andra ord.
Kroppsmässigt är det 37 i skostorlek, blåa tindrande rådjursögon, brunt hår under den bruna färgen, 168 cm above the ground och en kroppsform jag kallar smal. Lite utsmyckningar i form av två tatueringar och sju hål i öronen pryder min kropp också..

Imorgon: Dag 2 – Därför bloggar jag.

#1 - - Linda:

Kul att få en ordentlig presentation av dig, men så svårt att skriva ihop! Jag vet inte vart jag skulle börja riktigt, men du har gjort ett bra jobb! :)

#2 - - Beatrice Jakobsson (foto):

söt :D

Till top