Dag 3: Mina tre största intressen..

Utmaningar & Listor / Permalink / 4
Nummer 1 - FOTO
Det här intresset och fotogeniska genen har jag nog efter min älskade pappa. Han har fotat sen jag kan minnas och den kreativa ådran har alltid funnits där och den blommade ut i samma veva som jag började blogga eftersom alla dessa underbara foton dök upp överallt och jag tänkte "Sådana bilder vill jag också kunna ta" och därav köptes den första systemkameran. Canon Eos 400D, min vapendragare under ca 2 år och en underbar nybörjarkamera och nu är det min nya bebis Canon Eos 7D som fotar alla bilder som ni ser här på bloggen.
Det är en dyr hobby, men med tanke på hur få intressen jag har, så kan lite pengar spenderas inom det :)

Nummer 2 - SMINK
Hela sminkintresset startade på riktigt när jag började läsa Lindas blogg, innan hon bloggade på Vecko Revyn. Hon fick det att se så lätt ut och var en enorm inspirationskälla och är det fortfarande :) det är tillochmed att jag börjat fundera på att gå en riktig MUA-utbildning men än så länge är det bara något jag tycker är enormt roligt och det är ett till sätt att få ut lite av min kreativitet.

Nummer 3 - BLOGGEN
Ja man kan väl säga att detta är ett intresse också hehe och är något jag gör varje dag och som jag tycker är roligt att göra men om bloggen fick ni läsa igår, så det intresset tänker jag inte gå in på djupare.

Imorgon: Dag 4 - Mina framtidsvisioner
#1 - - 月姫 Tsukii ♥:

åh :D inte helt öväntat! jag har själv bestämt mig för en MUA-utbildning så fort jag har pengar till det ^^ :D



sv: det är alltid kul att sånna personliga inlägg kan uppskattas så mycket av dig och alisa trots att vi bara träffats 1 gång, synd att de flesta inte kunde vara som er. då hade världen varit massa bra! tack för din kommentar sara! =)

#2 - - K a j s a j i:

Jag tycker helt klart du ska gå en utbildning, du har ju verkligen öga för det där. Haha.. öga :P

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

I like!



Själv hade jag skitsvårt att välja mellan smink eller film. Men men, så är det ibland :P

#4 - - ladymuffin :):

härliga intressen :D

ha en bra dag!

Till top