Dag 4: Mina Framtidsplaner

Utmaningar & Listor / Permalink / 5
Denna är verkligen svår. En hård nöt att knäcka kanske man kan uttrycka det.
Jag hoppas väl att snart få en uppenbarelse om mitt framtida yrke eller utbildning. Men just nu trivs jag bara med att jobba och har inga planer på att börja plugga inom de närmsta åren som det känns nu. Men man vet ju aldrig vad livet har i beredskap för en.
En dröm är att kunna få flytta till ett alldeles eget hus, vårat hus. Det känns som att det börjar bli dags för det nu, men eftersom livet väljer andra vägar för en så har det inte blivit som vi kanske velat. Men man får jobba lite hårdare och tillslut går drömmen i uppfyllelse och då kommer man uppskatta den hundra gånger mer.

Annars hoppas jag på att en dag få vandra nedför altaret med min älskade H, gärna i en liten medeltida kyrka någonstans på Gotland en varm sommardag om jag fick bestämma. Kanske få några små knoddisar eller adoptera från ett fjärran land. Att få hjälpa någon annan som inte har en mamma och pappa är nästan en liten dröm jag har, men att ha egna barn innan man hjälper någon annan tror jag också är viktigt så att man har en bra och stabil grund att stå på.

I vårat blivande hus skulle jag dessutom vilja ha en flygel. Ett svart piano med andra ord ♥

Imorgon: Dag 5 - Min Familj
#1 - - Daniela * Neliz:

En flygel är även det en av mina förhoppningar för framtiden att få skaffa, men jag skulle vilja ha en vit en. Med en massa silvriga kandelabrar på. Vackert!

#2 - - Molly - MOLKAN.SE:

Men shit vad läskigt ytterligare... En svart flygel har alltid en stor dröm för mig också :) Så vackert!

#3 - - Eva-Marie:

Hej!Vet precis vad du pratar om när det gäller att få ihop pengar till det man vill ha=)Själv jobbar jag heltid men för ett tag sen så kände jag att det behövs lite mer pengar så jag sökte på nätet om att jobba hemifrån och hittade ett MLM företag som jag hoppade på med en gång.Och stormtrivs med deras sätt att lansera produkter och hur man kan tjäna passiva pengar.Och deras produkter är superbra.Det är kosttillskott i gel form.Hoppas du hittar ett sätt att få det du vill här i livet.Eva-Marie

#4 - - Sanna:

Oh jag tror att många som vill adoptera tar o får sina egna först (de som kan) så de inte blir att man får mer känslor för sina egna barn och adoptiv barnet blir i andra hand. Kan ju ske om man adopterar först :)

Men måste säga att de är en underbar tanke du har ;)

Skulle gärna vilja också göra det ;)

#5 - - Catrin:

Åh vi längtar också efter hus...

Synd bara att de höjt handpenningen så jäkligt - 20%

Vart ska man få dem ifrån liksom =/

Får nog börja köpa lite trisslotter =)

Till top