Lustiga Vara..

Vardag / Permalink / 8
Kommer ni ihåg förra året vid den här tiden?? Först dök en vintrig design upp här på bloggen under senhösten och sedan åkte en julig design upp :P i år blir det nog ingenting sådant överhuvudtaget. Förstår inte hur jag orkade, men samtidigt hade jag all tid i världen att göra sånt då också. Nu känns det som att den sista bloggen man har tid med är sin egen, tråkigt men sant. Och motivationen är ju inte enorm heller. Någon liten kula eller något glitter kanske dyker upp, men inte är det mycket mer inte..

Köpte nytt te på vägen hem idag :)))))))) Det luktar lussebullaaar. Massa massa gott. Min nya julfavorit. Från Kaffe Kahls naturligtvis, köper allt mitt löste därifrån. De har alltid något nytt och spännande. Tänk att det är första advent näst nästa helg. Shit vad tiden går fort.

Promenaddags och sedan sovdags tror jag bestämt ♥ Pussen

Nu ska vi se hur lång tid det tar ;)) MOUAHAHA!
#1 - - K a j s a j i:

Kommer ihåg din vinterdesign förra året, den var så vacker!

#2 - - Steph:

Annars kan du väl alltid återanvända? ^^

#3 - - S A N N A S . R U M:

Åh, det låter som det är ett mycket gott te :D

#4 - - Petra:

Mmm, det teét lät väldigt gott. :) Får se om jag kan hitta det nästa gång jag är i stan - Helsingborg.

#5 - - D A H L È N:

oooh! låter super gott! Jag köpte "tomtens goda" när jag var i sthlm. luktar helt fantastiskt och innehåller bla vita choklad blad :D var grymt sugen på att köpa ett polkagris te men de kändes inte heelt rätt :P

#6 - - Tess:

Oh, den verkar god! Försöker köpa på mig tea när jag är i Sverige men nu har det inte blivit av och sist blev det Blåbärslycka och den var inte så häftig..

#7 - - P R I M M S:

hej tjejen! Jättefin design, jag letar efter någon som vill hjälpa mig med en ny grund. Jag ser att du har skrivit att du ej gör designer längre men tänkte ändå jag kunde fråga. Annars får du bara ignorera denna :) Det enda jag vill ha är att någon fixar grunden + att sidmenyn är indelad. Skulle du vilja hjälpa mig? kram

#8 - - Daniela * Neliz:

Vart köpte du det?? På Allum?! MÅSTE ju ha detta nu juuu!

Till top