Nyfrisserad..

Candis / Permalink / 6

Mjaaa bilden var ju asbra, NOT. Men jag är nöjd iaf :) det blev uppklippt och taggigt precis the way I like it. Första gången på väldigt länge som jag faktiskt blev nöjd. Inte ofta det händer ska jag säga. Imorgon ska det slängas i lite färg också. Älskar nya färgen ifrån Soyance, chokladbrun.

Druckit varma koppen nu på kvällningen, frusen. Kan inte låta bli att minnas tillbaka till mitt gamla kundservicejobb. En dag skulle smarta Sara dricka varma koppen vid datorn och lyckas spilla ut hela skiten över tangentbordet. Var ju mindre lätt att få rent det sen haha :D det gjordes inte om fler gånger kan jag meddela haha.

Men nu ska jag sätta mig med lite design och invänta svägerskan och hennes hubby ♥
#1 - - Filippa <3:

Hej, Jag läser din blogg den är as bra. Är det typ du som har gjort en header/design till typ nån blogg med två britney spears bilder ? För den var JÄTTE fin, Och jag undrade om du kunnde göra en till mig ? Svara gärna med att säga det på min blogg så jag vet :) http://wedemo.blogg.se

#2 - - ladymuffin :):

fiint!

ha en fin kväll!

kram

#3 - - Mickan (tävling pågår!):

Fint det blev! :D

#4 - - Malin:

Alltså snyggceeeh! =)

#5 - - Bea:

Det blev jätte fint!=) Och din blogg är underbar!

Måste fråga en sak. Nu är det såhär att jag har i säkert ett halvår försökt fixa runda kanter på mina inlägg,(så som du har) men ingenting funkar!! Gråter blod snart..

Så undrar om du kunde vara så snäll och förklara lite snabbt hur man gör :) Det skulle vara guld!

Kram!

#6 - - ~*Jennie*~:



Det är jättesnyggt med lite snelugg, men jag får aldrig till det ;)

Till top