Oanade utgifter..

Vardag / Permalink / 3
Vi kanske har hittat någon, billigare, som kan hjälpa oss med hårddisken. Så vi hoppas på det bästa, men vi lär väl vänta tills löning med att lämna in den tyvärr :(( bara för att jag äntligen betalt av kameran och hade tänkt lägga undan en hel del pengar den här månaden så händer det här. Självförvållat naturligtvis så nu slipper ni påpeka det ni som funderat på det. Men vi har oanade utgifter varenda månad. Vi hinner aldrig lägga undan ett ruttet lingon för det är alltid någonting som händer som gör att vi måste använda i stort sett varenda krona vi har. Det börjar bli otroligt tröttsamt nu..

Suck och stön och skitsamma. Bara att försöka blicka framåt och tänka att det kommer ordna sig och att allting kommer räddas.

Vi har börjat låta Zamme gå lös i huset mer och mer nu. Han måste ju börja röra på sig någongång. Men han är fortfarande stel och han får inte göra mycket, vilket är väldigt svårt att förbjuda honom från att göra. Han går inte runt i lägenheten, han springer och att få en liten kille att börja gå som älskar att springa är ingen picknick. Men tack och lov är det iaf inte påväg bakåt åt fel håll.

Nej känner att allt bara kommer bli gnäll. Tack för mig ♥

#1 - - Malin:

Grymt fin blogg, älskar designen! Gjort den själv? :)

#2 - - Tommy:

Jag vet hur du känner!

De senaste månaderna har det varit samma för oss, hund som hastigt gick bort, jag blev påbackad, parkeringsböter, tandläkarbesök etc!

Men som du skriver så tänker vi på samma vis som ni, man får se framåt och se det ljusa i vardagen som man har.

#3 - - Alisa:

Know the feeling gummn, oanade utgifter har man nästan varje månad känns det som! :(

Till top