Och så var det måndag igen.

Vardag / Permalink / 10
Hej vänner ♥
Slutade vid fem idag efter att ha jobbat sedan halv åtta. Riktigt skönt var det och nu är jag ledig i två dagar till. NÄJS om vi säger så. Imorgon är det äntligen dags för klippning av barret och på onsdag blir de lite färg också. Sen kommer ju underbara svägerskan med bihang hit och våldgästar oss. Väldigt trevligt :))
Kylan har verkligen slagit till här i Gbg. Svinförbannat kallt i köket. Nästan så jag funderar på att flytta datorn in i vardagsrummet och gosa ner mig i den nya pälsfilten vi fick av pappa, en vit. PartilleBo måste ju betala sjukt mycket i elräkningar för att värma upp lägenheterna eftersom de pyser in så mycket luft. Vi har inget spjäll eller dylikt som man kan öppna och stänga inne i köket, det är bara fönster och inget mer. Inte bra inte bra. Så nu sitter jag här med tofflor, sockor och största stickade tröjan på mig för att inte frysa. Går väl sisådär.

Fick med mig en spikmatta ifrån mamsen och papsen också :) provade den igår, men fick väl ingen out-of-body-experience direkt. De gjorde ont, men var ändå rätt skönt på nå vis. Så den blir det varje kväll hädanefter.

Nej här kommer lite bilder från helgen. Enjoy ♥

#1 - - Mickan (tävling pågår!):

Fina bilder.

Trist att ha så kallt inomhus. Hoppas det bättrar sig.

Kram

#2 - - Jessica:

Underbara bilder! ♥

Vad är salmbär för nåt? :) tror inte jag hört talas om det förut.

#3 - - Daniela * Neliz:

Ja du, denna kylan vi fått här nu är inte så skoj. Men kanske bättre än slaskiga leriga gångvägar där man går med hundarna. Då tycker jag nog att det hellre kan frysa till lite.

Skall ju börja snöa om nån timma så jag håller mig uppe, ska bli kul att se om metreologerna har rätt för en gång skull ;)



Men vad är salmbärssylt? Saffranspannkaka lät ju helt gudomligt!

#4 - - Blue Velvet:

Åh, jag älskar saffranspannkaka... Mums!!! Välkommen hem =)

#5 - - Josse:

hejsan, fin blogg du har och jag älskar dina designer. hur mkt kostar en design ?

#6 - - A:

Härliga bilder, du är duktig på att fota :)

#7 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Spikmatta är riktigt skönt. Man ska bara hitta den där känslan där man kan slappna av helt så gör det inte ont :) Vet inte hur du gör men lägg gärna något under knäna så de kommer upp lite och hela svanken kommer ner. Filt över kroppen och lugn musik

#8 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Ja man vänjer sig absolut :D vi fick en lektion i skolan med massage och spikmatta och då gav hon mig de tipsen :) Jag ska börja använda min nu igen, slarvar lite med det och det märks på ryggen direkt :)

#9 - - Alisa:

Ni verkar ha haft det riktigt mysigt!:)

#10 - - Junitjej:

Vad gott det ser ut med saffranspannkaka!

Till top