Officiella Chokladdagen

Vardag / Permalink / 7



Förra året startade jag och Alisa den Officiella Chokladdagen
, en dag för alla chokladälskare, en dag som kanelbullen har och fetaosten men som chokladen saknade och vi förstod inte riktigt hur det gick till. Så vi tog saker i egna händer och ordnade en Officiell Chokladdag för chokladen. Idag är det andra året vi kör med den.

Vad ska man då göra undrar ni?
Jo, man kan bli medlemm i vår Facebook grupp som idag har 206 medlemmar, Officiella Chokladdagen och sen ska man ju givetvis FROSSA i choklad den dagen. Choklad i alla former, fast, flyttande, you name it. En dag för att hedra vår älskade choklad.

#1 - - D A H L È N:

sv: Japp, har inte alla i huvudet ;) Men ska lista dom när jag kommer hem ;)

#2 - - Malin:

Haha va sött :D Gott =)

#3 - - Amanda:

fin blogg du har, :)<3

#4 - - Evelina:

Åh vilket bra initiativ :D

#5 - - Linda:

Attans att jag missade den där dagen igår.. Ni har inte någon "reserv-dag" då man får chans att frossa ohämmat? Superbra idé måste jag säga, klart jag går med i facebookgruppen! :)

#6 - - Linda:

Sv: Hahaha, ja det har du ju förstås rätt i! Men annars är det rätt skönt att ha något speciellt att skylla på så att ingen (sambon) kan säga att man äter för mycket choklad ;)

#7 - - Evelina:

Nu har jag blivit medlem där på facebook :D OCh även bjudit in många av mina vänner :D Hoppas dom hoppar på =) Klart man måste fira chokladdagen :D

Till top