Sista dagen med noll på kontot..

Vardag / Permalink / 12
Känns härligt att det bara är den här långa dagen kvar och imorgon tjoffar lönen in på kontot. Lönen som ska underhålla hela december med julklappar och andra nödvändigheter.
Kvart över sex ringde klockan på morgonen nu, känns skönt att få vara vaken en stund och ta det lite lugnt innan man ska till jobbet och härja hela dagen :) och så är det ju faktiskt ganska mysigt när det är mörkt ute fortfarande, man ser vilka grannar som är vakna och som kanske snart ska ut i kylan sen precis som en annan.
Verkar vara rätt lugnt på stormfronten än så länge men de blåste rätt friskt igår kväll, mindre varmt kan man väl beskriva det!

Zamme har en liten egenhet som han alltid gör efter att jag har duschat men som han inte har kunnat göra nu på närmare 2 månader eftersom han har varit dålig. Igår efter duschen så öppnade jag dörren lite på glänt och började leta efter en lotion. Då kommer lillkillen, puttar upp dörren och slickar mig på vaderna hahahaha. Han gör såhär VARJE gång jag har duschat. Och ni anar inte hur mycket jag saknat det där när han varit dålig. Ingen liten kille som kommer och puttar upp dörren för att pussa på mina vader för att sedan knalla ut igen och bråka med brorsan :D ♥

Nej dags för prommis, sen är det snart tid för mig att knalla till bussen. Hoppas ni får en härlig dag, det ska jag ha :)

Saknar soluppgångarna i Österrike, de var något alldeles extra!
#1 - - Jenny:

underbar bild :)

#2 - - Frida:

SV: Vilken tycker du luktar bäst? :) Funderar på om jag skulle beställa ;)

#3 - - Sanna:

Vilken fin design du har! :)

Jag såg en blogg till som hade ungefär samma stil som din: http://lovelyeverafter.blogg.se/ .



Du ger visst inspiration! :)



Ha en fin dag!

#4 - - Linn:

Åh vill åka till Österrike någon gång... Har bara åkt igenom, men av det jag såg var det sjukt fint. Skönt att katten(?) mår bättre iaf :)

#5 - - 月姫 Tsukii ♥:

tack sara! :D Riktigt snygg bild, älskar dina bilder från österrika, såå underbara!

#6 - - Tommy:

haha, Chanel gör exakt samma sak!

Gucci gjorde samma sak med, så söta de små liven!

#7 - - Anonym:

den såg vacker ut på bild och vad jag vet så ser inte kameran det ögat ser. Så kan tänka mig att det var nå alldeles vackert att se med sina ögon!! :)

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Hahahah Gizmo gör likaadant på oss efter duschen. Naaw snuttisar!

#9 - - Jennie:

Dina bilder på de soluppgångarna där är så himla härliga :)

#10 - - Ilhan:

Riktigt skönt! Har inte tid att vara pengarlös längre. Jag önskar att det var löning varje vecka!

#11 - - Linn:

sv: haha jag var osäker, därav frågetecknet x) men då vet jag att det är en hund :D

#12 - - Camilla Österlöf Photography:

WOW vad fint! Ser ut som ni är ovanför molnen :D Är det nåt ställe i världen som jag vill till, så är det Österrike! Eller skottland :D

Till top