Förvåningen har lagt sig..

Vardag / Permalink / 3
Är otroligt kär och pirrig i H. Han upphör aldrig att förvåna och det är jag otroligt glad för. Utan honom skulle det bara vara skalet av Sara kvar ♥

Suttit med design större delen av eftermiddagen nu. Och nu vet jag varför de var så förbannat kallt i köket också. Hade ju helt glömt att klämma fast fönstret efter i somras och hade totalt glömt bort det. Det är ju som små hakar som sitter i fönstret som man "låser" efter man stängt det och nästan alla var ju öppna. DUM DUM :P pös ju in luft överallt så nu är det lite varmare och goare inne.

Barret är färgat och klart nu också. Igår vid klippningen fick jag höra än en gång att jag tappade mycket hår :( inte kul, måste försöka stressa ner. Jag var även väldigt röd i hårbottnen, men bara vid benan och de tyckte hon var lite mysko. Sen har jag tydligen "kineshår" också haha. Vilket betyder att man kan göra en heeel del skada på det innan det syns riktigt. Mycket info får man vid en klippning, intressant är det :)

Kikade på schemat idag. Gissa vem som bara jobbar 25 timmar nästa vecka?! :D GÖÖÖTT. I need a little break faktiskt så det kommer verkligen lägligt, för veckan efter det blir det till att jobba till halv elva en kväll och sen heltid som jag gjort innan :) man får vara glad åt det lilla.

Nej nu ska jag sätta mig och göra lite tidsinställda inlägg tills på fredag och sen ska jag lägga mig på spikmattan en stund. Gnatt ♥

#1 - - Laila:

fin bild =)

#2 - - Kristina:

Oj vilken bra info du fick av din frissör, de är de inte många som får här uppe :D Dessutom blev det väldigt fint! Både färg och frissyr.



Gud vad mysig H är, sådana presenter får en verkligen att känna sig uppskattad och älskad. Förra presenten, väskan från friis, vad ju också en underbar present! Underbar gubbe har du! Och ni passar så bra tillsammans.



Hoppas du har en bra kväll :)

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Skönt att ni slipper frysa nu :D

Till top