Volyyyym..

Makeup & Skönhet / Permalink / 13
Något som mitt hår totalt saknar är volym :P kör med både volume master och spray för att få upp det någorlunda och nu när lönen kommer tänker jag faktiskt köpa Tigis Bed Head Superstar ifrån Bellbox som finns på Allum :) de har ju alltid sjukt bra erbjudande på två enorma flaskor och har ju sedan tidigare Catwalk ifrån samma märke. Frissan har använt det i mitt hår förr och det blev riktigt bra faktiskt och håret kom upp lite grann, eller vad man nu ska säga.
Av det andra blir mitt hår jätteglansigt och mjukt men noll volym tyvärr.

För er som inte har Bellbox i närheten så finns ju alltid Bangerhead som också kör två stycken stora 750 ml's flaskor för 399 kr. Dock har de inte Superstar just nu, men de kommer säkert in det med.

#1 - - Sanna:

SV: eller hur, vörlden just nu är väldigt sjuk.

Man vill speciellt inte ha barn när man får höra att en 13årig tjej är gravid i stan. Då blir man skrämd!!

Men ens egna barn förhoppningsvis blir ej så :)

Man får lära sina barn rätt och fel.. :)



#2 - - Linda - ndaiL:

Jag kan rekommendera sidan Feelunique.com som har otroligt bra priser + fri frakt :)

#3 - - Angelique:

Går även att beställa via bellbox's hemsida :)

#4 - - Bea:

Ett litet tips om du vill ha mer volym i håret är att föna håret uppåt och i cirkulerande rörelser :)

#5 - - Daniela * Neliz:

Har testat alla Tigi's shampoo'n men inte denna nyaste. Såg den inne på NK häromdagen och blev sugen. Skall vänta tills mina gula tigi flaskor med extra skydd är slut sen skall även denna testas. (Annars kan jag rekomendera den för brunetter i bruna flaskor, om du inte testat den, den luktar som kola!)

#6 - - Emelie:

Skulle inte du kunna lägga ut koden så att man kan få länkar som du har uppe vid headern? (a) skulle älska det! :)

#7 - - Junitjej:

Tack för tipset!! Måste köpa denna produkt snart!

#8 - - pixie:

snygg blogg ^^

Gör du gratis blogg beställningar?

#9 - - pixie:

Okej. Jadu att göra en gratis kan få dig fler "kunder", visar tacksamhet för att inte behöva betala något. Och även om det tar tid att göra en design kan man hjälpa en annan som inte kan gratis med vänlighet?

#10 - - Jennie:

Tigis produkter doftar så gott =)

#11 - - Mikka:

Åh, du jag kan varmt rekommendera denna https://www.bellbox.se/article.asp?aid=4414 för att få volym. Jag har världens plattaste hår typ och de skummet är min räddare!! Jag tar lite och puffar in i håret närmast hårbotten, sen torkar jag det upp å ner med hårblåsen. Funkar jättebra! :)

#12 - - D A H L È N:

sv: Tomtens Goda innehåller: svart te, vita chokladspån, toffekulor samt arom! Super gott! Köpte förresten de Lusse tet som du rekomenderade :) och pepparkakste ;)

#13 - - Maria:

Älskar din design sjukt söt=) Där jag köper min hårvård http://www.forhair.se har ju inte den dära inne får testa på bangerhead är dom bra??

Till top