Bombhot mot centrala Gbg..

Vardag / Permalink / 5
Det låter ju toppen när man ska in och jobba imorgon :P och tydligen har de ökat bevakningen vid Nordstan och så jobbar man i huset rakt över gatan. TREEEEEVLIGT. Har ju ingen större lust att jobba direkt efter att ha läst det där. Usch!

Annars då?! Jo jag har jobbat :P ovanligt va?? Började iofs klockan ett idag men var/är trött som en liten gris fortfarande. Drömde om björnar imorse, en dröm som var mindre trevlig om vi säger så.
Kvällen som är kvar blir lugn. Finns tyvärr ingenting att se på tv så vad ska man hitte på?? Vi måste ta och köpa nå sällskapsspel eller nåt haha. Alfapet är ett givet kort helt klart :) inge kul att sitta på varsitt håll på kvällen när man vill umgås. Vi har så tråkiga filmer i filmhyllan också. Har sett alla alldeles för många gånger och då ska ju nämnas att det står närmare 300 filmer i hyllan hahahaha.
Ska visa mina Disneyfilmer jag har också :) kanske får blir det första tidsinställda inlägget?!

Ska sätta mig och klura lite på en design till en tjej också :) är lite småspänd faktiskt hehe. Puss på er, hoppas ni får en mysig kväll.

Gissa om jag blev glad över avi:n som ramlade ner i brevlådan idag :D

#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

SV: Tack snälla du :)



Oh den parfymen vill jag med ha, doftar underbart!

#2 - - Daniela * Neliz:

Har läst om detta bomhotet både på aftonbladet och GP, hoppas nu verkligen ingenting händer. :S Men tror nog inte att det gör det, känns inte så seriöst faktiskt.

#3 - - Christmas Time:

Usch så otäckt att jobba i närheten. :(

#4 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Aha... tyckte väl det var mycket poliser igår. Läskigt. Fast det brukar ju normalt inte hända något trots såna där 'hotbilder'.

#5 - - t:

Vart jobbar du då? fyy va läskigt!

Till top