Buy this.. And get that..

Vardag / Permalink / 9
Har blivit alldeles för många inlägg idag. Men imorgon är det dags för jobb igen och då blir det rätt dött här i bloggen. Skönt kan jag tänka mig haha.

Det här hittade jag på ICA när vi var och handlade idag. Köper ju alltid dessa från Nescafe eftersom vi inte har någon espressomaskin här hemma och när man nu köpte 2 st fick man en liten termosmugg med och hur perfekt är inte det när man sitter på bussen påväg till jobbet?? Myspys :) har velat ha en men inte hittat någon bra och den här verkar faktiskt funka rätt okej. De visar sig imorgon hehe.

Nu ska vi sova och mysa ner oss i en nybäddad säng. H Ä R L I G T.. Ute blåser det isvindar så då blir det ännu mysigare att vara inomhus med den man älskar. Puss puss på er sötisar. Sov gott ♥

#1 - - d e s s l i k e s.com - high heels gives you a better view.:

sv: helt klart! :D



Vilket bra erbjudande du hittade på då med termosen föressten ;D

#2 - - Daniela * Neliz:

Har du testat den än? Tror jag köpt på mig i alla fall 5-6st termosmuggar genom livet, och vara en av dem läcker inte. Håller tummarna för att din funkar bra nu!

Är den Nescafe - cappuccino nåt go då? Kanske värt att testa, kaffeälskare som man är.

#3 - - tuvi:

ohh, de där ska jag kolla efter på ica, har aldrig testat men hoppas de är gott, termosen var ju supersöt :)

#4 - - Lina:

Hej hej! Ville bara säga att jag är glad över att du bestämde dig att fortsätta blogga ändå, trots alla negativa kommentarer. Gillar din blogg, den känns äkta. Och att man sedan gnäller lite ibland....ja det måste man ju få göra. Livet är ju inte en dans på rosor hela tiden.



Ha en bra dag!

/Lina

#5 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Saknar lite min gamla termosmugg nu. Tror pappa adopterat den vid det här laget. Längtar tills jag får ett vettigt jobb/börjar dra in kosing så man kan flytta ned de prylar som fortfarande samlar damm uppe i Kiruna med mamma och pappa. Mamma gruffar lite då och då om att det börjar bli dags att tömma lite skit från dem. Haha. Stackarna.

#6 - - Emelie:

Väldigt söt termos! :)

#7 - - ulrica:

sv. Tack för hjälpen! =) anade att det skulle var enkelt men vet man inte så vet man inte.... men om man går in och ändrar kategori på ett gammal inlägg så stannar det väl på sin plats? Alltså, det hoppar väl inte upp överst på bloggen?

#8 - - Jessica:

Hoppas det gick bra på jobbet idag. :)

Får ni som jobbar på Zara inside-information ifall det ska öppnas nya butiker i landet? Är lite nyfiken på om det ska komma en butik till Helsingborg/Ödåkra/ Väla köpcentrum. ;) Vore kul om man kunde söka jobb innan "alla andra" visste så att säga. ;)



sv: Hehe ja det är verkligen en ordentlig samling du har med nagellack! ;) Föredrar du "wide brush" - varianten eller den vanliga så att säga?

#9 - - Catrin:

fiiiin =)

Har själv tänkt att köpa en "take-away" mugg med silikonlock. Det är ju ingen termosmugg och ska nog bara användas hemma med tanke på att själva muggen är i porslin, men tycker de är liiiite läckra iaf.

Till top