Cloudy morning..

Vardag / Permalink / 9
Vart fasiken kom dimman och molnen ifrån??? Vi som skulle åka ut och fota idag :P VÄRDO!

Jag får förfrågningar vareviga dag om jag kan göra designer. När jag sedan svarar: "Jag hjälper dig jättegärna i mån av tid och en design kostar 300 kr och uppåt och är inte gratis". Så slutar personerna att höra av sig :P sen näääär blev någonting gratis här i livet?? SLUTA FRÅGA OM NI INTE ÄR VILLIGA ATT BETALA. Och även när personer ifråga säger att de betalar nästan vad som helst så slutar de höra av sig så fort man svarar för de trodde säkerligen att man skulle säga nej direkt.

Fan vad jag saknar Der Bäcker Ruetz i Österrike. Sitta nere på deras kafé/bageri och kolla på bergen medans man drack varm choklad och knaprade på en macka med schnitzel i.

Ja jag frågade honom innan om jag fick lägga ut bilden :)
#1 - - Susanne:

Härlig bild på granatäpplet...och den andra var ju kul, det ser ut som om han ber..."låt mig få välja påslakan nästa gång"...haha.



vilken snygg blogg du har förresten, våra adresser är ju ganska lika men jag tror inte att jag har hälsat på hos dig tidigare...



Ha en toppensöndag!



Kram

Susanne

#2 - - Anna:

haha, det såg verkligen skönt ut att sova :) Jobbigt dock att vara så totalt slut.

#3 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Sv: Vad tråkigt. Men kan ni inte hyra och streama den istället då?

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Hahah o hur han hålle ri händerna!:D Lovely! haha oooh gillar era sängkläder!:D

#5 - - Frida:

Sv: Jo basironen gav mig äckliga ärr som jag vill dö av.. dem är många och väldigt odiskreta och svåra att täcka :(



Men det är värt vartenda öre kan jag lova. Köpte en 400 ml clinique ansiktsvatten när jag var till london för ett tag sen och det är mitt bästa köp ever. Åker till stockholm på söndag och då ska jag köpa fler produkter.



Om du kört på b-vitamin från apoteket så funkade inte dem heller för mig men det finns en burk i hälsokosterna för 300kr, tro på fan att den funkade super.. dock är jag lite snål när det kommer till dem :( fast ska köpa mig en till burk så fort lönen rullar in :D

#6 - - Mickan:

Det är konstigt det där... Har också varit med om folk som skriver att de är intresserade och när man svarar får man inget svar tillbaka. Hallå!? Man kan väl åtminstone svara!? grr

#7 - - Mikaela - blivande mamma:

Ojojoj, vad trött han såg ut att vara, men efter den sömnen han fick så måste ha nog varit pigg idag när ni varit ute på långpromenad :)



Och på tal om ingenting - granatäpple är sjukt gott! :D

#8 - - Evelina:

Vilka fina sängkläder ni har :D Jag älskar blommigt!

#9 - - Elin - Design&Makeup:

haha, så sant. Många frågar men de verkar tro att man ska göra dem gratis åt dem :)

Till top