Film: Resident Evil - Afterlife

Filmer / Permalink / 3
Helt okej :) dock tyckte jag vissa datagjorda effekter var sjukt dåliga och med tanke på hur bra andra filmer är så borde de ha lyckats bättre. Värd att se iaf och den är säkerligen coolare i 3D också!

Filmbeskrivning:
Världen ödeläggs av ett virus och gör offren till zombies, och Alice fortsätter nu sin resa för att hitta överlevare och sätta dem i säkerhet. En dödlig kamp med företaget Umbrella Corporation eskalerar och Alice får oväntat hjälp från en gammal vän. En ny ledtråd leder Alice och hennes följeslagare till Los Angeles, men när de kommer dit har zombies tagit över staden – och en dödlig fälla väntar.

Betyg:
♥ ♥ ♥ ♥
/10

#1 - - Linnéa:

Åååå jag vill också se den. Alltså Milla Jovovich är nog något av det vackraste som promenerat på denna jord!!! Älskar alla de andra tre filmerna så jag hoppas att jag gillar denna också - när jag väl tar tag och går och ser den.

#2 - - Camilla F - Design&Foto:

Svar: Mjo precis. Okej låter toppen! Vore bra o se hur det ser ut o lite så o få veta om andras erfarenheter. Ja men det tycker jag verkligen, de små är dom som försöker vara kaxiga o skälla ju :P

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Sv: Hehe visst, jag är avis på mina syskon som har den ALLTID!:) haha jaha var det därför haha ja d hade vart oddsen. Neh men de flesta tror ju att mamma heter Kerstin. Men en ryska som heter Kerstin? Naaw not likely haha

Till top