Fyra hudvårds favoriter..

Candis / Permalink / 8
När vi talar krämer och lotion är dessa mina favoriter :)

1. Handcreme -  LdB's Hydra Sensitive med Aloe Vera. Återfuktar, gör händerna mjuka och doftar friskt och mumsigt. Som godis på händerna helt enkelt.
2. Kroppsåterfuktning - Natusan Baby Oil med Aloe Vera. Jag har väldiga problem med torra ben och armar och smörjer alltid in mig med Babyolja efter duschen. Torka inte av dig vattnet så återfuktar den mycket bättre. Doften på denna är ju dessutom helt gudomlig.
3. Fötterna - Helosan Fotsalva. När man går och står upp så pass mycket som jag gör så tar fötterna lätt stryk. Jag brukar kladda in fossingarna rejält med salva och sova med strumpor för bästa effekt. Mjuka är bara förnamnet.
4. Ansiktet - Lumene Pure Radiance Day Creme. Jag har väldiga problem med att hitta en bra återfuktning för ansiktet eftersom min hy lätt blir oljig men är samtidigt känslig och jag får lätt små små finnar om den inte är rätt för mig. Denna har jag använt i ca 1 månad nu och den är helt perfekt. Återfuktar huden, doftar gott och ger min hud lyster och INGA små finnar som annars alltid ploppar upp. Ska även ta och köpa nattcremen också :)
#1 - - Evelina:

Gillar hu du gjort med designen =) Lite höstig sådär =)

#2 - - I N I S E N:

Åh, jag älskar också Lumenes dagkräm! Den är verkligen wow! :)

#3 - - Daniela:

Använder precis likadana saker som du förutom fotsalvan. Och verkligen inget slår babyoljan efter duschen! :)



Men du, vart hittade du ett antiskällhalsband i en liten storlek? Måste ha en till Spike för han är hopplös här hemma. Där vattensprutan är, där är jag kan man säga :/

#4 - - Vi2blir3.se - Malin:

Fyran ifrån Lumene är rikigt frisk på huden, helt underbar =)

#5 - - LINNEA:

Sjukt fin design!

#6 - - Sandra:

Åh Lumenes dag kräm har jag hemma på prov. Den har faktiskt inte gett några negativa resultat, jag gillar den. Kanske ska skaffa in den normala storleken sedan. Fick mitt prov gratis på goodiebag.nu =)



Kram

#7 - - Angelica:

Helosan är fantastiskt! Särskilt den gröna tuben :) En produkt som nog alltid kommer att fungera (vems mormor/farmor har inte alltid haft den?)

#8 - - ~Sara~:

Har länge tänkt prova den cremen från Lumene. =) Tycker med den verkar bra!

Till top