Jävla gorillahanebeteende..

Candis / Permalink / 7
Vad är det med vissa killar och att stirra på andra killar som om de rent av skulle vilja slå ihjäl dom?!?!?!?!?!?!?!!
Träffade på en idiot ute nu som INTE kunde sluta stirra på H. Det var verkligen "Kommer du nära har jag ihjäl dig.."
Vad faaaan? Vi är ute med hundarna, vad är ditt jävla problem???
Och det är ju inte heller första gången denna person försöker stirra ner H utan det händer så gott som varje gång vi ser honom. Och det sorgliga är ju faktiskt att detta beteende ofta utförs av killar från andra länder. VARFÖR???
Jag är verkligen inte rasist eller något sådant, men man märker ju om majoriteten är vita eller av annan härkomst naturligtvis.

Vad har två personer gjort er som är ute och går med hundarna??? Störs du av att H är lite större? Att han har tjej?? Eller vad fan är problemet???

Nej usch detta är så jävla irriterande, det är därför jag alltid är rädd när älsk är ute själv någonstans :((
#1 - - ulrica:

obehagligt! Har faktiskt inte stött på det problemet med min pojkvän...däremot tycker jag själv att det är obehagligt när man får äckliga blickar på spårvagnen eller liknande...vågar ju knappt gå själv ute! men det är sant som du säger- majoriteten är faktiskt av utländs härkomst, bara få som vågar säga de orden, man läggs ju direkt i rasistfacket....synd.



Sv. Ja, e så glad att det funkade med min design, verkar som om det inte är problem att komma in på den nu, puh! Den är ju inte lika fin som när du gjorde den såklart men det känns kul att ha gjort den själv. =)

#2 - - ~Sara~:

Det är säkert en kille som är van vid att alltid vara på sin vakt, att folk ofta muckar med honom eller nåt så han försöker se hård ut...

Inte för att det rättfärdigar nåt!

#3 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Usch, sånt där är obehagligt. Och inte blir det bättre av att man känner att man inte kan klaga utan att bli stämplad som rasist. Det är den allmänt vedertagna uppfattningen som gör att ett parti som SD fått fotfästa i politiken. Man blir ju helt enkelt leds på att folk blundar för saker och håller upp sina PK attityder som om det skulle skydda mot verkligheten på något sätt.



En rasist dömer folk utefter deras ras. Det är inte samma sak som att konstatera att det finns kulturella skillnader hos folk som är starkt influerade av ett annat lands seder och bruk.

En nazist anser att alla som inte är från det egna landet är underlägsna. Det är inte samma sak som att vara stolt över sitt eget lands historia och dess traditioner.



Blir så trött på att man alltid måste dra saker till sin spets. Att gå till ytterligheter löser sällan några problem.

#4 - - Mickan:

Usch, sånt där är obehagligt...

#5 - - Evelina:

Usch va obehagligt och läskigt :( Den andra killen kanske känner sig osäker och hotad av H? Fast egentligen är det ju bara dumt... varför??? :(

#6 - - maria:

Känner igen det där så väl, fanns en utländsk kille där jag bodde förut och ja denna kille hade verkligen nå problem med mig och min kille... han kunde inte sluta glo, och nej inte på ett snällt sätt utan på ja gorillahane sättet som du förklara.. hehe

Och en dag gick det faktiskt längre, killen hade druckit och helt plötsligt spottar han mot min kille och mumlar nåt.. vi helt chockad frågar bara -va fan gör du vad är ditt problem...

Inget svar mer än att hans kompis mumlar han är full bla bla..

Ja man kan ju undra vad som förigår i såna här människors hjärnor!!

#7 - - maria:

Sv: Ja precis.. man blev ju inte gladare av att höra den lama ursäkten liksom..

Ja ush finns så mycket idioter där ute... men ja sjukt att man inte ska kunna få gå ut med hundarna på promenad utan att stötta på nån idiot som har problem med sig själv och då tar ut det på oskyldiga...!!



Får hoppas att varken du eller jag är med om det nå mer.. och inte någon annan heller för den delen..!!

Till top