Marabou Vinter Vit

Gott & Mindre Gott / Permalink / 16
Spännande med en ny choklad. Dock tycker jag den var en riiiiktig besvikelse. Den var alldeles för söt och sliskig och inte alls så god som vi hade hoppats på. Härlig förpackning var det dock, men även där lite försöka vara Lindt choklad :)

Har ni smakat den? Vad tyckte ni??

#1 - - I N I S E N:

M ääääälskar vit choklad och kommer troligtvis komma hem med en sådan vilken dag som helst ;) Jag har dock lite svårt för vit choklad, den är oftast alldeles för sötsliskig :S

#2 - - K a j s a j i:

Har inte testat den men den låter supergod så jag måste testa den någon dag. Om den blir för sliskig får man väl göra nå chokladmousse eller nåt av den :)

#3 - - Nathalie:

Åhh vit choklad. Jag älskar. Visste inte denna nya fanns, har inte sett de på tv eller någonstanns. Måste ju helt klart prova =) Hoppas den är god. Den tjejen heter Baby pink. Jenny heter hon nog. Efter flertal mailkonvers nu så är hon riktigt otrevlig o påstår att hon inte tagit den texten alls. Hon e riktigt konstig om jag får säga mina egna ord. Har du sett nu att jag har ändrat min text. Nu har jag egen =) Från det ena till det andra. Ber om ursäkt om jag låtit otrevlig. Jag är inte den människan, hoppas du kan se den =) Jag gillar din blogg döö mkt. Jag gillar dina videoinlägg, jag tokälksar dina fina hundar och jag älskar dina inlägg. Skulle kunna rekomendera hela världen den =) Den har liksom allt, och det där lilla etxra. Hur har det gått med Zamme? Hur går det med antiskall? Vet du vad? Jag ska beställa en sele från den sidan du länkat till. Dom verkar så bra. Är du nöjd med selarna? Jag ska beställa min nästa vecka, hoppas den passar bra med. Tog ju måtten o kom fram till en str L. Bara den sitter bra med.

#4 - - Anonym:

Köpte den precis, så nu när jag gick in på din blogg var det lite roligt, tycker samma om att den var för söt.

#5 - - Anna:

Åhh! Den måste jag testa :P

#6 - - Malin:

Vill smaka men har inte hittat den? :)

#7 - - Hannah:

Jag har inte smakat den än, men är rätt sugen då jag gillar vit choklad. Fast har hört från fler att den är för söt och det skrämmer bort mig lite, hatar saker som är för söta.

#8 - - Daniela * Neliz:

Har inte sett den i butik än, men ser jag den lär den åka med i korgen. Inte så förtjust i vit choklad i och för sig, tar nog hellre en riktigt fin bit mörk choklad och en god kopp kaffe till det. Det är mumma om nått :)

#9 - - Linda - ndaiL:

Jga har inte smakat än, men måste göra det :)

#10 - - Linnéa:

Jag skulle verkligen inte ha gått in på din blogg idag - vit choklad är så sablans gott och jag har godisstrejk (jag får inte äta godis på en månad) Idag blir en svååååår dag haha - tänk så lättpåverkad man är av en bild =)

#11 - - Catrin:

Har inte testat, men är verkligen nyfiken på den. Är den dyrare än de andra 200 grams?

#12 - - Hedvig:

Kan tänka mig att den blev lite för söt och sliskig men jag måste ändå smaka den bara för att! :D

#13 - - Anna:

Hej! Riktigt roligt att du började blogga igen.:) Jag älskar vit choklad så kommer att prova denna. Men just nu är jag mest nyfiken på lindts vita choklad med chokladmousse i. Har suktat efter den länge,så i helgen ska jag slå till!:D



Hoppas du får en riktigt skön helg!kramar

#14 - - Junitjej:

Jag älskar vit choklad, så denna måste jag ju testa.

#15 - - Mickan:

Jag vill smaka den då jag älskar vit choklad. Så jag hoppas denna faller mig i smaken. :)

#16 - - ~Sara~:

Jag har inte smakat den än... men om du tycker den är sliskig måste den ju vara riktigt jättesliskig ju! =P

Till top