O K T O B E R

Vardag / Permalink / 11
Oooojjda vad prenumeranterna försvinner :// tråkigt, men vad gör man?! :)
Jobba idag som vanligt. Försökte hinna svara på några kommentarer nu på morgonen men känner att jag inte hinner. Vovvarna ska få vara själva hemma idag eftersom älsk slutar vid halv två. Zamme är så pass bra nu så vi vågar lämna honom ensam också. Igår morse hade han dock ont :( kanske berodde på de två pooppauserna efter varandra. Snutten. Vi får se hur det går helt enkelt.

Ska man behöva sätta igång torkskåpet för att få lite värme i köket eller?? Elementen är igång men det pyser in luft överallt så det är inte jättevarmt och skönt här direkt. Där hundarna hade sina korgar förr är det svinkallt på golvet, så där får dom inte ligga längre. De har gjort sig hemmastadda i sovrummet just nu :P

Nej i med kaffet och sedan ut på kisspaus och sedan traska till bussen för att jobba långdag igen :P
#1 - - Gabriella:

Men här har du en prenumerant kvar ;)!



Ja visst är designen mysig! Det är fint med mig.. trött trött ... men ska snart till skolan och ha seminarium. Ikväll ska mamma och jag på grease musikalen i leksand! Ska bli kul, hoppas den är bra!



kram

#2 - - Blue Velvet:

Kan du inte tömma era element? Vet att man behöver en sån där speciellt nyckel till det, men det borde ju hyresvärden kunna hjälpa er med. Trevlig helg! =)

#3 - - Emelie Rommedahl:

Hoppas dagen på jobbet blir kanon :)

#4 - - Amanda:

Sv: Men du är ändå glad att du gick linjen, även om den inte var så rolig då?

#5 - - Tess : Istla.se:

Hur är skorna att jobba i annars då?

#6 - - Molly - MOLKAN.SE:

Äsch! Skit i prenumeranterna.. De är bara korkade som tar bort dig. Vi, dina äkta läsare finns alltid kvar :) <3

#7 - - Junitjej:

Jag tappar också prenumeranter. Skittrist!

#8 - - Daniela:

Nu är jag glá kan jag tala om, var nyss i Maxi/allum, och kom hem med 2st paket med Cherry Garcia. haha kunde ju inte låta bli då de kan försvinna igen som senast och så är det faktiskt helg så då är det tillåtet ;)



Hoppas Zamme snart mår bättre igen! Inte lätt för han att göra nr2 så som de trycker ner hela ryggen de små liven när de ska poopa, inte undra på att han fått ondare i ryggen då lillkillen. :(



Raggsockar på, för här är det vinter inomhus! :-S

#9 - - Mickan:

Skönt att Zamme börjar bli bättre. :)

Här är det också kallt inne, inget roligt. Uscha!

Hoppas du har en trevlig kväll!

#10 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Sv: Sant, man vet aldrig hur man kommer reagera. Men det är större chans att man reagerar på ' rätt' sätt om man är mentalt förberedd.

Hehe, hade faktiskt husförhör med pappa igår på telefonen. Han kände sig väl extra hispig efter alla försvinnanden och skit så jag fick lugna honom genom att lista olika sätt att slå tillbaka mot en eventuellt förövare. Han blev ganska impad faktiskt. "Du lyssnar ju på din gamle far ibland," sa han. Lilla pappa. ^o^

#11 - - Anonym:

jag följer fortf din blogg! Nog för att jag knappt har tid längre eftersom jag fick en bebis, men när jag har tid kikar jag in :)

Till top