Rehab igen :)

Pälsklingarna / Permalink / 10
Och imorse fick jag följa med. Så vid sjutiden åkte vi till djursjukhuset och så fick han gå på en treadmill i vattnet. Lite längre tid den här gången och har var tydligen mycket duktigare nu än förra veckan. Min snutt. Hon tyckte även att vi kunde öka utrymmet hemma så han skulle börja gå mer men det är lurigt eftersom vi har så förbannat hala golv här hemma :S så H hittade en stor picknickfilt och så satte han ihop fler galler så han har en lite större yta att röra sig på nu. Det blir nog bra det här. Filmade några snuttar imorse också. Duktiga killen.

Det känns att man gick upp sex imorse och jobbade till klockan åtta. Huuuugaligen vad trött jag är. Mina ögon är alldeles tåriga av trötthet så det ska bli helt gudomligt skönt att få krypa ner i sängen snart och gosa ner sig i de nya täckena. Har längtat hela dagen.
Orkar inte svara på era kommentarer just nu, men alla har kommit fram så ni behöver inte vara oroliga över varför dom inte syns. Natti natti sötnötar ♥

För er som kanske är nya på min blogg och undrar vad fan vi håller på med så har våran lilla kille fått diskbråck och behöver träna upp sin rygg och sin balans igen och därför måste vi åka och göra detta varje vecka :)

 

#1 - - Camilla F - Design&Foto:

Åh va duktig han är o va skönt & härligt att det går åt rätt håll! :)

#2 - - Mickan:

Så duktig han är. :)

#3 - - Blue Velvet:

Åh vad duktig han är, och så SÖT!

#4 - - Tescho - web design, photography & doggies:

Duktig vovve :)

#5 - - Tommy:

Så duktig kille!



Skönt att det går frammåt och att han blir bättre!

Finns 2 filmsnuttar i bloggen nu när Chanel och Prada leker.

#6 - - J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik:

Hoppas han blir frisk snart!

#7 - - Junitjej:

En sådan duktig liten vovve!!

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Åååh han är såå duktig!:D

#9 - - Michelle:

Vilken sötis han e! Kämpa, kämpa :)

#10 - - SANAZ:

Nej så söt! Hoppas han återhämtar sig snart!! :(

Till top