Rehab..

Pälsklingarna / Permalink / 14
Idag har plutten och älsklingen varit på rehab. Duktiga lilla snuttekillen. Sen ska vi massera honom 20 min om dagen och han ska ha ett speciellt täcke på sig för att inte bli kall. Det där täcket är tydligen ren magi, som veterinären beskrev det. Det är som keramik som är insytt i själva täcket som gör honom varm och go. Idag hade han det på sig i 1 timme, imorgon ska han ha på sig det i 2 timmar osv och sedan 8 timmar om dagen och han ska ha den i ca 8 veckor :) tror ni han gillar den?? N E J  hahahaha. Men det går framåt sakta men säkert. Så han ska dit igen på onsdagmorgon och då kan nog även jag följa med förhoppningsvis. Lyckas alltid pricka in att jag jobbar medans de ska dit. Vill ju se min duktiga kille och höra med egna öron vad de säger om honom.

Slutade liite tidigare idag, skönt när man jobbat sen åtta imorse :) så nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite yoghurt. Ute isregnar det, mindre trevligt. Så det blir nog vinterjackan imorgon om vädret ska vara sådär vrångt! Och imorgon är det middag på kvällen, så de blir nog inte mycket till uppdatering, men men ni får stå ut :)

Puss på er

#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

himla tråkigt väder nu :(

#2 - - Katarina:

Heter täcket back on track? dem har VÄLDIGT bra rehablitering produkter för både djur & människor. har keramiska trådar som ökar blodtillförseln och "snabbar på" läkningen dessutom är dem varma & goa :) skönt att han gör framsteg er lilla prins :)

#3 - - Blue Velvet:

Vad gör han i vattnet?

#4 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Vad skönt att han får komma iväg på rehab och röra på sig lite :) Är det ett Back on Track täcke han ska ha? Vi använder nämligen det på hästarna där jag var och gjorde praktik i för några år sedan.

#5 - - Tescho - web design, photography & doggies:

Det låter som ett magiskt täcke!

#6 - - Daniela * Neliz:

Det är väl så typiskt att när de är tvingade att ha något, så vill de inte. Känner igen det allt för väl. Förhoppningsvis så vänjer han sig eran lilla gullegris :)

#7 - - Alisa:

Åh snutten då!:) Massa lycka till!

#8 - - Chikakuu ~:

Söt på bilden. ;)

#9 - - Mickan:

Naaw, duktig vovve. :) Hoppas det går bra.

#10 - - O L I V I A:

Hejhej! Jättefin blogg! Jag tänkte fråga om koderna till en dropdown meny ovanför headern? Eller har du kanske skrivit et inlägg om det tidigare, har nämliget letat och letat men inte funnit något? KRAM

#11 - - Emelie Rommedahl:

ny videoblogg snart tycker jag ;D

#12 - - Dolly:

vilken sötis

#13 - - Linnéa:

Hoppas verkligen att han blir frisk snart det lilla livet. Voffsingar blir verkligen som ens bästa vän. Min pappas voffe fick för någon vecka sedan inte behålla någon mat på flera dagar och det visade sig att han kunde ha magkatarr så han fick medicin för det (blev det inte bättre kunde det finnas risk att det var en tumör). Han är nu frisk igen som tur är - Zues är helt underbar och en älskad familjemedlem. Så hoppas din lilla vän blir frisk snart =)

#14 - - D A H L È N:

Vilken sötnos! :)

Till top