Svar till anonym.

Frågor & Svar / Permalink / 6
Anonym om Videoinlägg..: Använder du bara wash o inte krämen efter? Prova ha krämen efter med. Ibörjan va mitt ansikte med rött, men jag lät de sitta kvar på huden mindre tid så blev de bättre. Ge det tid, att huden blir knotrig e för att den torkar ut finnarna o allt de som ska bort, så de blir som skorpor för atts edan trilla bort. Jag har använt mitt i 2 veckor nu var dag o huden e perfekt. Du ber om frågor, när du svarar på dom ber jag dig att inte "hota" med "så lever du lämgre" Du är rätt spydig o riktigt otrevlig när du svarar sådär. Du skulle tränat på att svara på ett trevligare sätt. Jag vet att alla frågor inte alltid är kloka, men föredra då hellre med goda exempel när du svarar på ett trevligt o sunt sätt. Jag vet vrf man svackar med blicken o de är för osäkerhet bland annat. Se dom i tv, dom svackar inte med blicken precis.

SVAR:
Jag använder endast krämen och det var den som orsakade kaoset i mitt ansikte. Så jag kommer ta det lugnt med det hädanefter och endast ta på utsatta ställen som de flesta av läsarna tipsade om :)

Jag HOTAR INTE dig. Snälla nån, om du har någon form av vett och lite humor så ser du ju klart och tydligt att jag driver med dig. "Skit i det du så lever du längre" är ett talesätt vi kör med i vår familj och är inte överhuvudtaget menat som ett hot. Snälla nån! Jag kan svara på ett trevligare sätt men idag hade jag iiiingen lust eftersom jag upplevde frågorna som lite smått uppkäftiga och mindre trevliga.

Klart som korvspad att man är osäker när man ska göra videoinlägg det är ju inte normalt någonstans och sitta och prata med en dator för sig själv :D Men jag visar mig iaf och gömmer mig inte bakom ANONYM-stämpeln. Så frågan är vem som är osäker och inte vågar stå till 100 % för vad dom tycker!
#1 - - I N I S E N:

Jösses... Folk alltså. Hot? Vart då?



Dumma frågor får dumma svar, simple as that ;)

#2 - - ulrica:

Känns knappast som du skulle hota någon =) Det finns knepiga människor där ute asså...

#3 - - Gabriella:

Oj oj... ja du Sara! Förstår inte ens varför "anonym" jämför dig med dem på tv och att inte dem svackar med blicken. Shit, varför ens kolla på ditt videoinlägg då om man stör sig på en så liten sak som inte ens jag tänker på. Jag lyssnar på DIG och vad du har att säga....



Shit, men du.. stå på dig Sara!



Kram på dig, hoppas du får en bra dag på jobbet!

#4 - - ~Sara~:

Detta är den stora nackdelen med bloggvärlden... det är så lätt att missuppfatta folks avsikter när man bara ser en text och inte får ansiktsyttryck och röst till. Det blir så mycket onödiga konflikter... "/

#5 - - Elin:

Jag håller med till viss del, faktiskt. Du upplevs som rätt otrevlig rätt ofta när man läser din blogg. Du känns inte så snäll och positiv precis, nästan tvärtom. Det är synd, men tyvärr uppfattas du så.

#6 - - Tescho - web design, photography & doggies:

Bra svar Sara! Alltså, det här med att titta ner osv, det gör man ju för att man b la inte vet vart man ska sätta blicken. Du är jätteduktig på att videoblogga! :)

Till top