Tigi's Pet Head

Pälsklingarna / Permalink / 5
Ett tips till alla som bor inom Göteborgs område och har vovve och är sugna på att testa Pet Head ifrån Tigi och inte vill handla ifrån nätet.

Produkterna finns att köpa hos My One som ligger på Backaplan - Gustaf Dalénsgatan 13. De säljer även några selar ifrån Puppia :) blev riktigt överraskad när jag såg allting hos dom och ska åka dit sen med Zamme och testa selar och köpa Pet Head produkter till honom och Whisky när deras schampoo de har nu tagit slut. Helt perfekt om man inte vill beställa ifrån nätet och bor i Gbg :)
Tror produkterna ligger på ca 190 kr/st om jag inte minns fel. Stooora flaskor dessutom = räcker länge!

#1 - - S A N N A S . R U M:

Sv; precis! man lägger ju upp därför att man har fått nån fråga på det, så jag fattar inte varför folk måste trycka ner ens tips liksom!

#2 - - 月姫 Tsukii ♥:

åhhh, köpte den lila förra månaden. Doftar SÅ underbart och är så bra!

#3 - - Tommy:

Hur är dessa schampon Sara?

Har länge funderat på att köpa dessa till våra, men eftersom Gucci har foderallergi och lätt får mjäll, torrhud av andra schampon har jag fått köpa specialschampo som är svindyrt!

#4 - - Tommy:

Sv: Tack för svaret i alla fall!

Får googla lite och även gå till butik och se om det är någon kunnig inom detta området :)



KRAM

#5 - - elina:

Hej. Sökte på "Pet Head" i bloggen och klickade fram din blogg.. Jävla fin är den alltså!



Men tänkte fråga (i och med att du har det här märket uppe på din blogg.. Kan du, liksom.. Vad de olika schampoo'na gör för hundens päls och sånt dära? :) Skulle vilja ha hjälp med det i så fall. :)

Till top