"Up yours.."

Vardag / Permalink / 6

Var riktigt mysigt att åka in till stan idag för att träffa G. Kändes ovant att åka buss in till stan för att göra någonting annat än att jobba haha. Sen åkte älsk och jag en sväng förbi ICA vid Bäckebol och köpte Cherrycoke och lite andra förnödenheter och nu blir det lugnt resten av kvällen. Ska ställa mig i duschen en stund och sedan blir det film och Kinder Maximoffning resten av kvällen.

 

Sofia - Mamma till Levi frågade om jag rider med tanke på att jag lade upp en bild på ett hovtryck och lite text skulle jag tro :) jag älskar hästar och har gjort det sen jag var pytteliten. Red lite när jag var yngre men tyvärr satte min allergi käppar i hjulet och jag kunde inte hålla på med hästar lika mycket som jag kanske hade velat. But I love them och någongång i livet skulle jag nog vilja ha en häst. Kanske ett hästpensionat för de som inte kan ridas och bara har några guldår kvar i livet. Det är faktiskt en liten dröm jag har :)

 

#1 - - D D A N I E L L A A ♥:

jätte fin bild! :)

Och jag älskar din blogg!

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Skikkelig fint bilde. :D

Og utrolig tøft design. ;)

#3 - - sofia - mamma till levi:

Jag skrev inte med någon blogg adress för att min blogg har lösen, därför ingen idé.. Men okej. Vilken mysig dröm du har.. Jag är på om du behöver en partner. ;)

Allvarligt. Hästar är de mest klokaste och finaste djur som finns. Det finns inget eller ingen som lärt mig mer om livet än de hästar jag mött i mitt liv. Just nu är jag mamma ledig med min tio månaders son. Men någon dag ska jag ta upp häst intresset igen.. saknar det så! Hoppas du har det bra!

#4 - - Bea:

Åh, vilken fin dröm! :)

#5 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Lät som en fin dröm. Och vilken himla rolig bild - ser ut som boxningshandskar.

#6 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Sv: Haha, ja med lite fantasi så. Någon som boxas underifrån. Speciellt det översta lövet får mig att tänka på det.

Till top