Working all day looong..

Vardag / Permalink / 10
Idag börjar jag kvart i tio och går hem kvart i åtta :) 10 timmar om man inte räknar med lunchen. Det ni.
Ute är det molnfritt på himlen och det ser kaaaallt ut. Ska man kanske ta vinterjackan och UGG'sen?? Det blir nog så. Har bara skinnjackan eftersom klantmajjan glömde kappan uppe i Borlänge. Men vi ska upp och hälsa på näst nästa helg så då ska jag hämta med mig en hel del grejjor som jag glömt hehe.
Börjar dagen med en kopp te idag, ingen pulverlatte som alltid. I need to cut doooown om vi säger så.

Får se vad kvällen har att bjuda på sen. Inte alltför mycket hoppas jag. Tänkte jag skulle försöka proppa bloggen full med tidsinställda inlägg sen. Eller proppa?? Ett om dagen blir det iaf eftersom jag jobbar tre långa pass den här veckan.

Gissa om vi njöt av de nya täckena vi köpte igår. Sov som en gudinna i dom och poppade popcorn i nya mikron gjorde vi också igår kväll :D den står fint där på bänken i köket. Tänk att man faktiskt kan klara sig utan vissa tekniska prylar så länge ändå. 6 månader, eller nej mer om vi räknar med Österrike också, så kanske nåt år?! Klarade vi oss utan mikron :)

Nej nu lär jag rappa på så jag hinner med bussen. Puss puss på er ♥
#1 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Vad härligt med jobb, själv tycker jag det är så skönt att börja plugga igen eftersom jag inte har gjort värst mycket sedan juni månad. Skönt är det också att jag pluggar hemifrån så att hunden slipper bli lidande på något vis.



Ja har du en kille som fryser och knappt har någon päls så tror jag det kan vara riktigt bra det täcket. Och man lägger ju hellre lite mer pengar på ett riktigt bra täcke (som kanske kan förebygga skador i viss mån) än att köpa billigare täcken av sämre kvalite. :)

#2 - - Tessan - KREATiv text I foto I design:

Usch stackarn. Min längsta arbetsdag var 12 timmar. Och då var det fysiskt krävande arbete också. Inget hit.

#3 - - C A R O L I N E:

Jättefin blogg, Du är verkligen duktig på webdesign! :D

#4 - - Daniela * Neliz:

Jatror att jag hade klarat mig utan micron också, och kanske även kaffebryggaren. Men telefonen och vattenkokaren, det är en annan femma. Och datorerna! Hur skulle det gå? Inte alls antagligen.



Hoppas du har en fin dag på jobbet nu :)

#5 - - :*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*::

Snubblar in hos dig och önskar dig en trevlig kväll!!!



Kram på dig

Camilla

#6 - - mikey:

Hej tjejen!



Jag kom in på din blogg via min syster Sandra & jag blev väldigt förtjust i texten "Candis" som du har på din header & jag undrar vad det är för typsnitt på den? Jag ska nämligen tatuera mig om några månader & då hade det typsnittet varit perfekt till den texten jag har tänkt tatuera. Hoppas jag får svar, tack på förhand!



Hälsningar,

Mikaela



PS. Väldigt fin blogg! DS.

#7 - - Stina:

You've Got Mail :)

#8 - - Carolina:

Bara kämpa på ;) vet hur det är att jobba 10-11 timmar ibland.. Drygt men mycket värt sen när lönen är på ingång. Älskar din blogg och du är verkligen en grym tjej.. Du förtjänar fina komplimanger och en ärlig kommentar.. (: Kram / Carolina

#9 - - carro öhman:

oj.. väldigt fin blogg och designen föll jag för direkt!

#10 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Nej vad tråkigt. Vad kostar de täckena när man köper dem ungefär? Är de bra i storlekarna? Jag tänkte försöka köpa ett om 1 månad när jag får nya pengar

Till top