Lönefredag..

Vardag / Permalink / 5
Lönen kom och den försvann :P men så går det när man vill ha en ny kamera hehe. Men nu är det bara en avbetalning kvar och efter det blir det lite mer klirr i kassan.
Snart dags för jobb igen. Femtimmars pass. Jätteskönt måste jag säga efter att ha jobbat långa dagar nu. Ska träffa G efter jobbet och spana på lite snyggt i butikerna. Är ju supersugen på ett par CAT-boots och förhoppningsvis finns dom kvar i min storlek. Dyra men då håller dom ju mer än en säsong iaf :) och sånt sparar man faktiskt pengar på.

Pojkarna åkte tidigt imorse och Zamme hade inte ont nu även om han inte fått smärtstillande sen igår eftersom det nya medlet vi ska ge honom inte fanns att få tag i här i Gbg och de fick lov att beställa hem den tills idag. Men han fick det alvedon-liknande medlet imorse så han klarar sig nog så länge han inte överanstränger sig. Min skruttpojke.

Förkylningen frodas :P lite småsnorig och ont i halsen men det är helt okej så länge man inte mår dåligt. Då kan man stå ut.

Hoppas ni iaf får en underbar lönefredag :D det ska jag ha i kaoset på Zara haha. Kommer nog vara en heeeeel del  folk i butiken idag. Puss puss
#1 - - Malin:

Vad är det för braiga boots? :)

#2 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Brukar vara så med pengar. För övrigt är lönehelgen helt vettlös, igår var det så mycket folk på stan så man blev helt paff. Vart fan kom alla ifrån liksom.

#3 - - Sandra:

Tack Sara =) Kram!!

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Haha, jag känner likadant fast med räkningar. Får 8100 i studiebidrag och lån, 5900 gick endast till räkningar denna månad, men så är det en sån här jäklig kvartalsmånad också så webbhotellet och Tv-licensen kom samtidigt :P

#5 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Alltid lika märkligt att lönen försvinner lika fort ;D haha

har samma problem!

Till top