VI SKA HÄMTA ZAMME IDAG..

Pälsklingarna / Permalink / 15
*LYCKLIG*
De ringde nu och berättade att vi kan hämta honom idag och att han är mycket mycket bättre. Hon hade klämt och känt på honom och över ryggen, där han drog ihop sig och skrek förut, och han hade inte ont någonstans. Lite lite vinglig var han, men han skakade sig utan problem t ex. En del av mig undrar ju naturligtvis om han verkligen hade diskbråck? Blir de verkligen bra så himla fort? Och han går dessutom inte på smärtstillande längre.
Men vet ni, jag skiter i vilket :D bara han mår bra och vi får ta hem honom. Vi pratade lite om simning och hon sa att hon inte trodde att han behövde det alls.

Men vi kommer ta det oändligt lugnt med honom så att han blir helt bra igen. Leksaker får han hålla på med utomhus hädanefter för vi tror att det var det hala golvet som gjorde att han gjorde illa sig. Nu är mitt mammahjärta lugnt igen ♥

 

#1 - - Mamma:

gattis gumman vad skönt för er kram mamma

#2 - - Michaela | Foto, vardagsliv & Bloggdesign:

va skönt att han ska få komma hem den lilla sötnosen :D

hoppas att han inte får ont igen om ni börjar busa , vore verkligen synd :(Kram!

#3 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Vad skönt :D

#4 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Vad skönt. :-) Hoppas allt går bra nu då.

#5 - - Mickan:

Vad skönt att han mår bättre och får komma hem! :)

Roliga filmer på sötisen! :D

#6 - - Michaela | Foto, vardagsliv & Bloggdesign:

svar)tack så mycket :)Jamen precis, får ta det lite lugna i början och gradvis trappa upp om man kan säga så? skulle vara hemskt om han gör illa sig första dagarna hemma, fy! blir ledsen bara av tanken.

vi hade hund innan men vi fick ta bort honom pga cancer. och det är aldrig skoj att se någon annans hund vara dålig eller någon hund överhuvudtaget!förstår det men ni får småbusa lite smått i soffan med den lille så kanske ni märker hur "hårt" ni kan leka med honom :) om han får ont av lite bus eller inte :) hoppas du förstår hur jag mena , är så kass på att förklara :D haha

#7 - - Camilla - Design&Foto:

Åh va skönt för er!!! :D

#8 - - Zarah-Lou:

Måste vara helt underbart att gå hem honom! :)

Skönt för er! <3

#9 - - Evelina:

Så skönt för er! :)

#10 - - 月姫 Tsukii ♥:åh vad skönt att han äntligen kan komma hem nu! så himla söta videos på honom alltså haha ;D

#11 - - marie 'makeupartist:

Vilken otroligt fin bloggdesign du har just nu :)

#12 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Wiiii, vad roligt :D

#13 - - Jessica:

vad skönt att han får komma hem! :) Och vilka söta videos på med honom också, okej den sista är väl mer rolig än söt haha!sv: Ja den där tjejens kommentar var verkligen helt sinnessjuk! :/ Att hon ens har mage att kläcka ur sig något sånt, men antagligen förstod hon inte ens vad hon egentligen skrev. Dumma människor finns det gott om tyvärr. ;)

hehe jo det kan jag kanske förstå att det inte är lätt att hålla honom lugn, men det ska nog gå bra ändå. Låter ju lovande att han är så pass bra redan. Och simma i förebyggande syfte kan man kanske göra sen?

#14 - - Ebba:

åh vad härligt att höra! vad skönt för er & vilka härliga videos! :D

kram

#15 - - ket:

vad bra att han får komma hem igen! :) haha gu vad jag skrattade när han rumpade sitt gosedjur i videon o till slutt puttar ner det med rumpan hahaha underbart! :D

Till top