Whisky härjar med krokodilen..

Hans favoritmjukis som fick komma fram efter att ha legat trasig i skåpet.
Videon är filmad med Canon Eos 7D, men tycker kvalitén på videon blev sjukt dålig och jag förstår inte varför?! Jäkla youtube :/


Kommentarer
Nathalie

De där såg mindre bra ut tyvärr. Hoppas du håller koll o ser på när din hund biter i ett mjukisdjur sådär, stora olyckor kan hända. Men det är du säkert medveten om hoppas jag. Tyvärr finns det människor som inte fattar bättre, o den dagen dom får barn så blir man oroligare. Pga dessa folket som alla olyckor sker. Hundar som får i sig knappar, tyg, innehåll från ett gosedjur etc, o på barn, som dom inte klarar av att hålla koll på råkar ut för fruktansvärda saker. Jag är riktigt känslig mot folk som låter sina djur tugga på saker sådär/ barn som får ha småsaker i handen etc. Skriver inte detta för att va elak, men bara så du är medveten om din hunds faror! Du behöver inte svara " jag kan e inte dum i huvudet" för den där videon sa mig mkt, tyvärr.

Anonym

Ska inte ni ha barn :O Okej.. Försökte inte läxa upp dig alls, men jag blev orolig när jag såg att du gett din hund en leksak som inte är till för en hund. Men vill du riskera det så är de upp till dig. Vill du göra ett inlägg i din blogg om detta är de oxå upp till dig, jag bryr mig inte. Dina läsare som antagligen kommer tycka de e trist o läsa sånna inlägg. Att jag reagerar starkt på sånt här e för att en kvinna i min närhet hon gav sin hund ett mjuiksdjur o han satt o dona med den fint som din hund gjorde, tillslut hörde vi inget o tittade åt sidan, de hade bara gått 2 minuter max, hunden var död. Hon hade svalt ett öga elelr en nog, iaf en liten knapp. Det tog hårt på mig att se. Veterinären skällde ut kvinnan totalt när hon berättat om gosedjuret!

W e b - L i n n . n o

Sånn er det her også når jeg filmer med Nikon D90 det blir bra på maskinen med youtube gjør det skikkelig dårlig kvalitet.


2010-09-18 - 21:58:52 Website: http://web-linn.no/blogg
Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia

Sööötnos haha!:D Gizmo blir likadan med sin favorti, RÄVEN!


2010-09-19 - 09:33:20 Website: http://alisagonzalez.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow