Kryddiga korvar med bulgur och fruktig salsa

Gott & Mindre Gott / Permalink / 2
Linas Matkasse fortsätter :) här kommer receptet också och ska även sätta mig ner och skriva receptet på den Inkokta laxen när jag har tid. Har nu skrivit innantill vad som står på pappret så att ni vet.

Ingredienser:
Bratwurst (korv)
Na'aukake (korv)
Bulgur
Grön Paprika
Gurka
Mango
Rödlök
Tomater
Grönsaksbuljong
Olja
Salt
(Sambal Oelek)
Svartpeppar
Vitvinsvinäger

Såhär gör du:

1. Koka 4 portioner bulgur. Tillsätt ½ täning grönsaksbuljong istället för salt i vattnet.
2. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Skär några sneda snitt i 300 g Bratwurst och 300 g Na'aukake.
3. Medan korven steker: Tärna 2 tomater, ½ gurka och 1 grön paprika. Finhacka 1 rödlök. Blanda tomar, gurka, paprika, lök och 200 g mango(tinad). Tillsätt 2 msk olja och ½ msk vitvinsvinäger. Blanda ihop till en salsa. Smaka av med salt och svartpeppar. Vill du ha en hetare salsa, smaksätt även med 1 tsk sambal oelek.
4. Servera korven med nykokt bulgur och mangosalsa.
#1 - - Marie:

Ohh mums, det där såg smaskigt ut, samt bulgur är riktigt gott =D



Ohh himmelsblått lätt fint på dig som är så brun på sommaren =D. jag har en rosagrå so heter Bare Fudge 610 som är riktigt fin med =D



Kramaar

#2 - - Michaela | Vägen till uska, bloggdesign, foto & vardagsliv:

gu va gott det såg ut! :o

Till top