Kryddiga korvar med bulgur och fruktig salsa
Ingredienser:
Bratwurst (korv)
Na'aukake (korv)
Bulgur
Grön Paprika
Gurka
Mango
Rödlök
Tomater
Grönsaksbuljong
Olja
Salt
(Sambal Oelek)
Svartpeppar
Vitvinsvinäger
Såhär gör du:
1. Koka 4 portioner bulgur. Tillsätt ½ täning grönsaksbuljong istället för salt i vattnet.
2. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Skär några sneda snitt i 300 g Bratwurst och 300 g Na'aukake.
3. Medan korven steker: Tärna 2 tomater, ½ gurka och 1 grön paprika. Finhacka 1 rödlök. Blanda tomar, gurka, paprika, lök och 200 g mango(tinad). Tillsätt 2 msk olja och ½ msk vitvinsvinäger. Blanda ihop till en salsa. Smaka av med salt och svartpeppar. Vill du ha en hetare salsa, smaksätt även med 1 tsk sambal oelek.
4. Servera korven med nykokt bulgur och mangosalsa.
Ohh mums, det där såg smaskigt ut, samt bulgur är riktigt gott =D
Ohh himmelsblått lätt fint på dig som är så brun på sommaren =D. jag har en rosagrå so heter Bare Fudge 610 som är riktigt fin med =D
Kramaar