Storm..

Vardag / Permalink / 14
Nu har jag faktiskt sett BB för första gången. Men snälla nån, vad är det för idioter de har tagit in?? De andra säsongerna har ju varit riktigt roliga, med roliga individer och inte utstötta gamla Robinsondeltagare som hotar allt och alla och tror han är skitball fast han är den största tönten någonsin! Njeee, årets BB är inget för mig känner jag. Haha är nog aaaalldeles för gammal.

Jag vill sola. Men är ju inte särskilt hett att man måste ända in till stan för att få sig en liten solning =/

Är verkligen trött på mitt hår hur det är just nu efter klippningen senast. ALDRIG mer att jag går dit och klipper mig där jag gått det senaste året. Fattar inte varför jag fortsatt att gå dit även fast jag varit så besviken varje gång = skylla mig själv, big time. Önskar jag kunde lära mig att klippa mitt eget barr. Hade ju varit så grymt mycket lättare :P
Detta eeeeviga hårproblem.
Och du. CARRO. Du kanske vill sitta med mig nästa gång och vara tolk??? :P hur dum tror du att man är egentligen? NATUUUURLIGTVIS säger jag hela tiden hur jag vill ha det, det är inte tyst en minut, men denna kan inte klippa mitt hår som jag vill ha det hur mycket jag än berättar och visar!
De bästa jag varit hos finns i Blge btw :) både på Anne & Co och Ateljé Liva är grymma och de blir alltid som jag vill där!

#1 - - Marie:

ja, BB det är inget för mig, tycker det är urfånigt faktiskt. Håller med trivs man ej med frissan ska man ej gå tillbaka dit, har testat två olika nu, men kommer gå tillbaka till den jag hade innan jag gick till dem, hon var bäst.



Kramar, sexy bild

#2 - - Zarah-Lou:

Aoowiii! Inte dömma efter ett avsnitt! ;D Jag tycker det är en av de bättre BB-säsongerna, och Vanessas artikel ang att Gurkans hot är bara så pinsam att man storknar! Det är ett riktigt skönt gäng, även Gurkan, även om han säger de mesta sjuka (sjuka som i idiotiska) grejjerna ibland! ;)

#3 - - Marie:

varför jag bytte från första frissan var att hon inte riktigt lyssnade på mig och klippte som hon ville ha det. Sedan de andra två lyssnade istället för mykt på mig, insåg att den första visste bättre än mig så det var faktiskt bäst med henne. Fick klippa det till page nu för det var för uppklippt, men det växer ju igen. Får la skaffa löshår, men kan tycka det förstör lite ibland

#4 - - Camilla F - Design&Foto:

Svar: Haha joo, så förvirrad är jag.... :P

#5 - - Elin [ n e v n a r i e n ]:

Förstår dig. Jag jobbade fulltid på posten och höll på o gå under. Inte för att jag jobbade för mycket, utan för att jag var så trött när jag kom hem att jag inte orkade göra nåt, så jag hade inget liv. Allt hängde kring att orka jobbdan liksom.

Nu jobbar jag 80% (visserligen med utrymme för egen firma men ändå) och det är det bästa jag gjort också. Mindre pengar men mer fritid och det värdesätter jag mycket. Man vill ju inte slita ut sig i förtid. Bara man går runt så..

#6 - - Emelie Rommedahl:

Jaaa, herregud ja :) Den behöver du inte ändra på, hihi ;) Är säker på att jag kommer bli bombnöjd med resten av designen också!

#7 - - Marie:

Det som de gör med mitt hår är att de klipper upp det för mycket så det ska se tunnt ut, jag har tjockt hår och då verkar det som det ska skärras ur mykt. Jag får istället för taggigt hår för de klipper upp det så mykt, Näst sista frissan jag var till hon klippte en standard page och klippte upp det typ ingenting, men då var ju mitt hår för tungt. Hon lyssnade för mykt på mig då, då jag sa att jag ej ville klippa upp det så mykt. Nu var jag till en för några veckor sedan och hon justerade den ouppklippta pagen och klippte upp ganska så rejält, nu är vi där igen att det ser för flikigt ut och för uppklippt =(



Så känner mig lite som det gett mig en törn för självförtroendet och känner att jag måste vänta ut håret lite, får nog skaffa löshår sålänge

#8 - - Emelie:

Jag tänkte på det med citatet i headern, om man har en ljus o somrig design som ser positiv ut, haha, få kanske inte success citatet passar in? Kanske blir bättre med typ lite won't wait eller enjoy life typ? Kanske roligare med enjoy life när jag haft life won't wait så länge? Hahaha, vad tycker du? Fick bara en tanke nu o var tvungen att dividera lite :b

#9 - - Carro:

Är du för dålig på att guida frissan under tiden? En del måste man ju kontrollera hela tiden vad de gör och påminna de om ens ide som man hade. Om inte annat får du helt enkelt gå till någon annan frissa!

#10 - - ladymuffin:

fin bild! Ha en fin dag hörredu! :)

#11 - - Camilla F - Design&Foto:

Svar: Ne verkligen inte, :P känns inte som jag har varit det sen i söndags heller...

#12 - - Sandra:

Ett tips: ta med dig en bild på en likanande färg/frisyr som du vill ha och förklara utifrån den.



För om du exempelvis säger att du vill ha brunt eller chokladbrunt så blir det kanske nästan svart även om det inte var det du menade.. Så var det för mig en gång. Dem läser färger på annat sett har jag märkt. Och så är det mycket lättare för dem att utgå ifrån en bild =)



Kram.

#13 - - Marie:

Ja, visst är det tråkigt. Ja, han är ursnygg labbe och fattar ej varför de alltid ska påpeka honom som en tjockis =(. Hade han varit det hade jag i alla fall fått ner honom i vikt, men det behöver inte andra säga åt mig liksom =(



Tack för de rara orden

kramar, Dina hundar är också superfina

#14 - - Carro:

Jag känner flera som inte säger så mycket under sin klippning men som efteråt säger en massa. Och så vet jag ju inte hur du är när du sitter i frissörstolen. Så fråga bör man annars dör man. Inge illa ment så.

Till top