Vad får man egentligen säga till folk???

Candis / Permalink / 13
Idag när jag stod och pysslade på jobbet och var i min egen lilla småstressade värld, dyker en medelålders man upp framför mig, säg mellan 50-60 års ålder, någonstans där. Och bara kläcker ur sig, utan hejd: "Fyfaaaaan vilken snygg kropp du har, herregud, jag måste bara få säga det, jävlar vilken snygg kropp du har."

Detta var inte någon slusk, eller någon "alkis". Propert klädd och såg ut som vilken man som helst som man bara går förbi på stan. Men jag skulle lika gärna varit hans dotter?!?!?! Det kändes så fel, fel fel fel. Jag stammade ur mig ett tack och han sprang vidare upp på herravdelningen.
Efteråt kände jag mig bara förvirrad, nästintill äcklad. Visst de är ju en komplimang och de tar jag åt mig av, men jag tycker verkligen inte han skulle ha kommit fram och bara skrikit ut det på sättet han gjorde. Han kunde ha hållt det för sig själv. Andra kunder vände sig om och glodde och man såg vad alla tänkte: "Äckelgubbe, men herregud vad pinsamt, så säger man väl inte.."

Är det verkligen ett okej beteende att säga sånt till någon man inte känner och som är x antal år yngre än en själv, någon som skulle kunna vara ens egen dotter???
#1 - - Alisa ✿ Amor Vincit Omnia:

Hahah men gud vilket osmakligt sätt att säga det på! Han kunde ju ha sagt något i stil med hur vacker du var eller något annat! Sådär snackar ju en 15 årig kåt liten pojke haha

#2 - - Amanda Matanovic:

Hahahahahahah! Ne vilken idiot. :D

#3 - - Web-Linn.no:

hihihihi

#4 - - JENNY VENNBERG PICTURES:

Håller med förgående kommentaren !

HAha ! Nä fy !

#5 - - K a j s a j i:

Jag tycker nog inte att det är okej. Han menade det säkert väl men oftast blir ju såna saker fel när det väl kommer ut :) Så nä, jag tror man ska hålla såna kommentarer för sej själv.



Men ta åt dej ändå :) En komplimang är en komplimang :D

#6 - - Linda:

Nämen gud! Så säger man verkligen inte! Skämmes gubbe!

#7 - - Mirre:

Näee det är inte ok, jag har också varit med om liknande. Det var på mitt jobb och jag jobbar ju på llasarett, då var det en gubbe som kom fram till mig och sa att jag var Vacker. Sedan kom han förbi ett tag efter och sa åt mig att - Vad du är vacker, synd att jag ej var yngre. Man haspar ju ur sig ett TACK



Sedan då jag gick förbi honom igen senare så frågade han mig om jag tycker om att älska. ÖHHHHH, äckliga snuskgubbar

#8 - - Johanna:

Ne usch och fy!!!

#9 - - Frida:

Det är ej ok. men man blir ändå på sätt & vis glad av att någon säger sådär.

men han sa det lite fel tycker jag.

Jag är ny här inne och gillar din blogg starkt :) fin blogg.

#10 - - Mirre:

Han är som tur inte kvar den patiienten =D

#11 - - Liie:

nä jag tycker nog att man kan hålla sånt för sig själv, speciellt om man är så pass mycket äldre!

#12 - - Annica:

ne men fy... kändes lite väl.. om man säger så... vliken slusk.

#13 - - N I N A:

Usch jag tycker inte att det är okej! Jag jobbar i kassan i en mataffär så jag får mycket kommentarer från äldre män. Äckligt och opassande! Även om dessa män inte ser ut som typiska "snuskgubbar" eller alkisar är det ändå obehagligt och det känns konstigt... Nej usch, dom får väl tycka vad dom vill.. men håll det för er själva! Det var för något år sedan en äldre man, också i sisådär 50-60 årsåldern, som ville ha mitt nummer?! Jaja, sjuka människor finns det alltid.. överallt!

Till top