Young Face Mask

Makeup & Skönhet / Permalink / 0
Har fått möjligheten att få prova denna facemask och har haft den hemma i badrumsskåpet i någon månad. Min hy har varit lugn och jag kände inte suget att prova något nytt när den väl höll sig så pass bra Men nu har hyn i fejset haft riktigt dryga dagar så ikväll testade jag denna. Äntligen får man väl ändå säga.

Ansiktet känns väldigt uppfriskat och fräscht. Men jag lär använda det några fler gånger för att verkligen kunna se ett resultat. Stort minus, det innehåller alkohol. Det står en liten mängd, men den andra ingrediensen i produkten är just alkohol. Som sagt så får vi se efter ca en månad om det är bra eller inte :D


Om produkten:
Young Face Mask är en succé-behandling från Finland. Det är en total ansiktsbehandling som på endast 10 minuter gör huden mjuk och len, motverkar svullna områden och reducerar rynkor.

Kortsiktigt får du en fräsch ”look” och långsiktigt får du mjukare och mer välmående hy samt en stark anti-ageing effekt.

Maskerna innehåller :
Aloe Vera som har en antiseptisk lugnande verkan på huden, och korrigerar mindre hudskador.
Vitamin E som behövs för att skydda huden mot skador av fria radikaler
Vitamin C som är en kraftfull antioxidant och behövs för bildandet hudens kollagen, C vitamin förbättrar även cellförnyelsen och förebygger bildandet av rynkor. Hyaluronsyra (är en lång kedja av sockermolekyler, den som finns i nästan alla vävnader) binder fukt mycket effektivt och jämnar ut hudens struktur samt förbättrar dess elasticitet.
Maskerna innehåller även en liten mängd alkohol, alkoholen förångas under de två första minuterna och kyler då ned hudens temperatur.

Här kan du läsa mer och även beställa: Young Face Mask

Till top