Down low..

Vardag / Permalink / 7
Har varit riktigt dålig nu i några dagar. Fick under jobbpasset i onsdags ett rejält hostanfall och efter det dök hela min kropp ner i ett sjukvakuum. Har inte mått såhär dåligt på flera år, men känner idag att det börjar vända åt det bättre. Har träningvärk i mage och rygg eftersom jag hostar så mycket, huvudet är som en överstoppad köttbulle och näsan ska vi inte tala om, usch hemskt. Våra planer för nyår gick ju åt pipan också :'(( så det kommer bli en ligga-i-soffan-firande för oss. Känns lite smått överjävligt tråkigt om jag får säga det själv.

Kollat på True Blood och även H har fastnat för den :)) tredje säsongen ska inhandlas idag för nu är snart tvåan slut och vi kan ju inte bara sluta kolla nu heller. Hoppas fjärde planeras att släppas inom en snar framtid också.

Vi ska iaf äta lite gott ikväll och fortsätta kolla på True Blood. Så hoppas ni får en betydligt mer händelserik kväll sötisar. Pussen

#1 - - Nicole:

Nej fy vad tråkigt :( Krya på dig!

#2 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

Gott nytt år fina du och hoppas er kväll blir bra trotts att den blir soffliggandes. :)

Kram!

#3 - - Pilla:

Läs böckerna!!!!

Hur mår vovvarna?

JättegottNyttÅr önskar jag dig!!

Kram

//Pilla

#4 - - Ina:

Jisses vilken fin blogg du har! ÅÅH! Håller på att arbetar med min.. vilket går JÄTTEBRA när man är totalt tekniskt efterbliven :D Tänkte fråga dig om det var du eller någon annan som gjort din bloggdesign, men fick svaret här i kommentarsrutan innan jag ens hann att fråga :D Ville ändå säga att du har en grymt fin blogg!:)



God fortsättning!



Mvh// Ina

#5 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Ush vad tråkigt, krya på dig och Gott nytt år

#6 - - Marie:

Usschha det låter som du åkt på ngn riktigt rejäl förkylning, hualigen. Jag känner mig också förkyld, ussccha. Känner mig sådär matt, så bara att vänta och se då.



God fortsättning och i år önskar jag både er och oss ett år med betydligt mindre utgifter som vi fått utstå.



Ohh tack, det är ett helt underbart ställe där på landet, så härligt väder. Men idag har vi också regn och trööööök, väldigt varierande =(

#7 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Usch då, så tråkigt. Själv nös och snöt jag mig genom nyår, men jag orkade mig iväg i alla fall.

Till top