What's goin on..

Candis / Permalink / 7
Det skär i mitt hjärta att titta på denna video :'( hur kan människor vara så elaka? Hata en människa för ingen orsak alls?? Reta en människa, för vad?? Vad har han gjort för att förtjäna detta hat?? Fattar inte. Sådana människor som gör detta mot andra förtjänar inte något glatt i livet överhuvudtaget.

Denna pojke har det tydligen mycket bättre nu iaf. Bra vänner och bättre tillvaro!

#1 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Aj mitt hjärta!!!! Och vad tårarna sprutade. Tänk om det hade varit min lilla Vega ='( Usch usch usch vilka elaka människor det finns här i världen, och så många som dagligen mår dåligt pga av dessa.

#2 - - Web-Linn.no:

Så nettopp denne videon på en annen blogg, Men ho la til en som hadde svart også. La den i linken jeg for det går ikke ann å lime inn i teksten feltet her. Teit Sara det må du fikse på, ;P

#3 - - Yrsa:

Fy farao, stackars människa! Man kunde ju inte göra annat än att gråta själv också.. Om det bara fanns ett sätt att kunna hjälpa!

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Tråkigt att den är fake :/

#5 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Ja precis. Det är på sådana människor som honom man blir så arg när det faktiskt händer på riktigt varje dag och han gör på något sätt narr av det :/

#6 - - Isabell:

Började nästan gråta när jag såg den här videon.

Ville bara krama om honom och säga att allt skulle bli bra, sedan klå upp alla jävlar som gör honom illa. Varit i samma sits, och de är inte acceptabelt. Fan!

#7 - - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

Grät när jag såg det där klippet ... :(

Skönt att han mår bättre nu iaf!

Till top