Otäcka drömmar..

Vardag / Permalink / 10
Har haft en riktig otur med mina drömmar inatt/imorse. Dels handlade det om björnar och att vi utrotade vargarna och björnarna tog "över" och attackerade allt som kom i deras väg. Scener som upphängda vargar ute i skogen var med bland annat och i samma veva gjorde Zamme illa sig igen och inte så lite heller :( han tappade hela sitt gamla jag i drömmen och blev en helt annan hund och skyddades av andra hundar så jag inte kunde komma åt honom. Nej usch hemska drömmar helt enkelt. Hjärnan är bra konstig. Men de skrämmande är ju att dessa björnar dyker upp titt som tätt. Har nog något agg mot dom haha.

Idag börjar man ju inte jobba förrän kvart i tre :D H Ä R L I G T. Och i slutet av februari kommer jag börja jobba lite mindre eftersom vi ska flytta och jag känner mig lite utbränd :)) kommer nog bli jättebra tror jag. Inte många veckor kvar innan flytt nu. Kanske borde börjar bära upp kartonger?!

Ska man kika på en Disneyfilm innan jobbet kanske?? ♥

#1 - - Caroline:

Vilken fin blogg du har! Hittade just hit via GP's hemsida. Alltid roligt att hitta nya bloggar, framförallt när jag ligger hemma sjuk och behöver något att göra. Jag tror bestämt jag blev sugen på en macaron också! Jättefina bilder! :)

#2 - - Anonym:

urs ja det är ju sant, dem tycker att du är så bra så dem vill ha allt du gör!!!

besatt liksom :P ne jobbigt att du måste märka allt med ditt namn, svårt att tänka fritt för dig då!! Hoppas det snart finns en lösning med kopierings grejen så du kan använda dina kunskaper fritt!!!

#3 - - Web-Linn.no:

Åh den så litt små god ut da. :P

#4 - - Evelina:

Hehe ja det är det =)



Usch, för sånna drömmar. Man sover s oroligt och känner sig inte riktigt utvilad även om man sovit många timmar. Undra hur man kan ha sånna där saker på hjärnan egentligen, varför man drömmer om det.



Kram

#5 - - j:

varsegod;)



vad ska du göra denhär lördgen da?

#6 - - Camilla:

åh så gott det ser ut!

#7 - - Mikael:

Härligt med drömmar! Var får man allt ifrån? :D

#8 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Usch då, jobbigt. Men björnar? Ni bor ju inte i urskogen direkt. Lustigt vad hjärnan kan skrämma upp oss med. Jag skyller på Hollywood.



Kikade på Trassel häromdagen för övrigt och den var bland de bättre animerade filmer jag sett de senaste åren. :-)

#9 - - Malin:

!!!! VILL OCKSÅ SMAKA MACAROONS!!!! :D

#10 - - Mickan:

Usch då, låter inte som något trevlig dröm inte... Jag undrar vart hjärnan får allt ifrån egentligen... :P

Till top