Rubrik??

Vardag / Permalink / 5
Nu är både The Hills säsong 2 och sjätte boken ur House of Night serien påväg hem till mig :)
Förkylningen frodas, känns bättre men är fortfarande snorig som bara den, hostig och orken är fortfarande inte riktigt tillbaka. Envis är bara förnamnet. Tror jag varit smådålig nu i ca 1 ½ vecka och det vägrar släppa.

Är faktiskt ledig idag och imorgon och på fredag blir det äntligen tillbaka till jobbet som gäller. Börjar få myror i brallan av att vara hemma nu. Men man hinner med endel ändå. Har tvättat all tvätt och kommit på att jag kommer sakna torkskåpet en hel del när vi flyttar.
Borde försöka gå ner och hämta upp kartonger också och börja packa. På tisdag får vi nämligen tillgång till nya lägenheten *SCARY* vi har inte ens börjat packa än haha. Duktigt.

Men nu ska jag fortsätta kika på Friends och dricka lite Carpri-Sonne. Minnen från Österrike. Capri-Sonne finns ju överallt, men aaaaldrig med körsbärssmak :) men älsk han hittar han ♥ så igår kom han hem med en stooor Milka och Capri-Sonne. Gissa om jag blev glad. Gott gott gott!

Ni som undrar var man kan köpa detta i Gbg. Det ligger en butik som heter Orienthuset vid Gamlestadsleden/vägen :) där finns massor av olika utländska varor.

#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Hej sötis :)

Du har en liten utmaning hos mig.

Kram

#2 - - sabina:

åååh älskar Milka chokladerna, LOVE haha :)

#3 - - Mia Olsen - ätstörd {anorexia nervosa}:

Hade ingen aning om att Capri-sonne var utländskt faktiskt. Drack det ibland när jag var liten och kom ihåg att jag älskade det!

Speciellt den med tropiska frukter (ananas/persika etc)

Men nu när du säger det så märker man att man hittar den bara i de s.k "blatte" butikerna. :p

#4 - - Carro:

Finns även på Willys..:)

#5 - - Emelie Rommedahl:

Krya på dig!!

Till top