Two days left...

Vardag / Permalink / 11

Då var det bara två dagar jobb kvar, sen två veckor härlig härlig semester. Ska bli så schöööönt. Ska njuta så mycket som det bara går. Ladda batterierna fullt ut. Vovvarna följer ju inte med till Gotland, blir helt fritt. Bara älsk och jag första veckan och sen kommer våra härliga vänner ifrån Småland och spenderar andra veckan med oss :D SKOJ SKOJ SKOJ!

 

Skulle ju lämnat in datorn på Siba igår och så hade dom jeflarna stängt i Nordstan. Bummeeer, speciellt när man släpat med sig det tunga åbäket på bussen och in bland folk. Men älskade tog med den idag till Backaplan, så nu får vi se vad de är för fel på den. Aldrig mer en PC iaf. Nu blir det MAC hädanefter!! 3 pajjade datorer på 6 år är faktiskt INTE okej. Vi är verkligen försiktiga med dom också, spelar inte på dom, använder enbart internet och Photoshop, de är det som är så konstigt, då borde dom verkligen inte gå sönder. Bärbara Hp-datorer är verkligen sjuuuuuukt dåliga. Kommer aldrig säga ett gott ord om dom igen. Dessutom är dom inte speciellt trevliga på supporten heller!!! Ett års garanti också, så bra är dom :P har längre garanti på min plattång haha.

 

Imorgon blir det Harry Potter på bio efter jobbet :D med två hääärliga kollegor, de var ingen annan som ville se den heller haha och vi är ju några stycken på jobbet. Ska bli väldigt kul men samtidigt sorgligt. 10 år och nu är det över, wierd.

 

Hoppas allt är toppen med mina underbara läsare, saknar att sitta vid datorn och svara på kommentarer men är förhoppningsvis tillbaka som vanligt efter semestern. Puss på er

 

 

Man kan ha förbaaaannat skoj med vidvinkel :D
#1 - - Tommy:

Åh .. har du skaffat ny dator eller hade ni 2?



Härliga bilder!

Blir riktigt sugen på vidvinkel

#2 - - Tommy:

Sv: Det förstår jag .



Ska bli riktigt kul att se bilderna från Gotland och hoppas verkligen ni får fint väder. För stunden verkar det som om sommaren har lämnat oss här i Malmö, 2 dagars med konstant regnande.

#3 - - Sara:

Ha en skön semester fina du! :)

#4 - - Marie:

Vill också ha vidvinkel. ha det toppen på semestern nu, saknar dig hos mig =(



Hoppas att det ordnar sig med datorn, ska jag ha bärbar ska jag med ha mac

#5 - - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!:

Hihi vad fina ni är tillammans! =D



sv: Hoppas ändå att det löser sig med datorn! Jag har både en Mac och PC men kan verkligen inte redigera i photoshop på Mac. Den är så konstig för kontrasterna skiljer sig SJUKT mycket. Om jag drar upp kontrasten och redigerar på mac kan området se helt svart ut medan jag på min pc ser alla damkorn på det svarta området. Sjukt wierd!



#6 - - Junitjej:

Så trist att datorn är paj! Vad dåligt med endast ett års garanti. Har ni köpt varje gång på SIBA?

#7 - - Elinor:

Ahh! Måste bara säga att jag gillar din blogg riktigt starkt! keep up the good job girl! :)

Sköt om dig!

#8 - - Jenny:

Har hört att HP har ett välkänt problem med fläktarna som gör att datorerna blir för varma och sen dör... Har själv en Asus laptop och är väldigt nöjd!



(Har följt din blogg ett tag, men nu så har jag börjat prenumerera på den på Bloglovin också :))

#9 - - Sandra:

åhh gotland , jag ska dit i augusti :)

angående datorer så förstår jag dig. köpte en hp en gång och efter typ 1 månad krashade hela hårddisken (laptop). annars så är Dell´s laptops bra. , har haft min i 3 år nu och inga fel på den :) Hoppas ni får det underbart på gotland! :)

#10 - - Carro:

Fin blogg :)

#11 - - Marie:

Ohh har ni fått snurr på datorn nu, ja det förstår jag, Blir nog nästa obj för mig då jag köper, men det blir senare det, haha



kramar

Till top