Nytt objektiv..

Kräla i gräset är min melodi :P men gissa om jag är sugen på ett nytt objektiv?! Ska man slå till innan semestern kanske? Hade varit grymt att ha haft de på Gotland. Fundera fundera.

 

Vad hände egentligen med Juni?! Vart tog den vägen? Hann någon uppleva den överhuvudtaget?! Skrämmande vad tiden flyger förbi.

 

Ska krypa till kojs nu med min underbaring som minsann ska på Iron Maiden imorgon, avis?! Jag?! Lite kanske :) imorgon är iaf en ny dag, försöka storstäda lite innan eftermiddagsjobb så de är någorlunda fräscht till helgen, känns som ett evighetsgöra med tanke på de håriga små pälsbollarna. Dammsuga varje dag hade varit perfekt, men vem orkar och har tid med det?! Inte om man jobbar 5 dagar i veckan och sambon är inte jättesugen på att dammsuga heller, så vem dammsuger? Jag :P hembiträde hade ju näääästan varit najs. Sova var de ja :) pussen

 
Kommentarer
Marie

>Får man fråga vilka typsnitt du har på din namntag, är det typsnitt allt, eller är den där snirkelkrussidueln en brushOhh vill också ha nytt objektiv =D, Samt min sambo ska på Red Hot Chilli peppers i höst =D


2011-06-30 - 22:25:24 Website: http://myflowergirl.blogg.se/
Anonym

Dammsugning plus karl+kvinna = Dammsugning varje dag :)

Rebecca!

när ska ni till gotland?! :D

Bor där ;D

Hoppas du haft en bra dag! Kram


2011-06-30 - 22:33:43 Website: http://ladymuffin.blogg.se/
Malin

Åh jag älskar att shoppa objektiv :D man blir helt pirrig & lycklig!Vilket är de du har nu & vad är de du vill ha? Kram!

(älskar den översta bilden, underbar!!)


2011-06-30 - 23:09:31 Website: http://inwe.se
Sara

Åh, kul med nytt objektiv! Vilket funderar du på? Mitt närmsta köp blir nog en uppdatering till en 600d istället för min 450...men sen står ett sigma 17-70/2,8-4,0 på önskelistan :)


2011-06-30 - 23:16:38 Website: http://finaprickar.blogspot.com
Sara

Gud va fina bilder!


2011-07-01 - 10:43:45 Website: http://saragunmarie.blogspot.com
Tessan - KREATiV text I foto I design

Älskar den där himlen. Alldeles underbar. Och nej, jag vet inte vart juni tog vägen. Svaldes av maj tror jag. Blev bara midsommaren kvar.


2011-07-01 - 12:26:33 Website: http://kreativ.blogg.se/
Junitjej

Jag skulle gärna vilja ha ett nytt objektiv med mer tele, men det får vänta. Min ekonomi tillåter inte det just nu.


2011-07-02 - 08:48:41 Website: http://junitjejen.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow