Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.

Utmaningar & Listor / Permalink / 5
Fronda - Rullar Fram
En vårdag för flera flera år sedan, låg på gräset på en filt och en gammal kärlek hade hört ett nytt band han hade blivit förtjust i och spelade denna. Jag tyckte den sög haha. Men de är ett minne som är otroligt starkt även om de är rätt obetydligt egentligen.

#1 - - Anna:

Den får mig att tänka på när jag var yngre och var mycket i Hedemora med mina kompisar som bor där, så härliga minnen har jag från då! :)

#2 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Vilken rolig lista du hade fått tag på. Ska nog kanske också köra den i veckan. :) Musik är ju en så fundamental del av livet.Sv: I know what you mean. När man pluggade var livet inte direkt en lek, men visst fanns det definitivt ljusglimtar. Fast ibland hade man ju läxor och skit över helgen och det var väl inte så himla muntert. Nu när jag går starta eget så är det företaget som är hemläxan varje dag och det känns lite konstigt. Haha.Hoppas du haft en härlig helg!

#3 - - Amanda Matanovic:

Kan du inte göra fler videoinlägg? :D

#4 - - Amanda Matanovic:

SVAR: ok, hitta på nått :D

#5 - - Amanda Matanovic:

svar: Aa men det är ju sant. Annars kan du lika gärna sitta framför kameran och inte göra så mycket alls, det är också kul. HAHAHHA, ;)Eller kanske visa ditt hem? :)

Till top