Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.

Fronda - Rullar Fram
En vårdag för flera flera år sedan, låg på gräset på en filt och en gammal kärlek hade hört ett nytt band han hade blivit förtjust i och spelade denna. Jag tyckte den sög haha. Men de är ett minne som är otroligt starkt även om de är rätt obetydligt egentligen.


Kommentarer
Anna

Den får mig att tänka på när jag var yngre och var mycket i Hedemora med mina kompisar som bor där, så härliga minnen har jag från då! :)


2011-03-20 - 14:08:59 Website: http://beautifuljourney.se
Tessan - KREATiV text I foto I design

Vilken rolig lista du hade fått tag på. Ska nog kanske också köra den i veckan. :) Musik är ju en så fundamental del av livet.Sv: I know what you mean. När man pluggade var livet inte direkt en lek, men visst fanns det definitivt ljusglimtar. Fast ibland hade man ju läxor och skit över helgen och det var väl inte så himla muntert. Nu när jag går starta eget så är det företaget som är hemläxan varje dag och det känns lite konstigt. Haha.Hoppas du haft en härlig helg!


2011-03-20 - 16:43:57 Website: http://kreativ.blogg.se/
Amanda Matanovic

Kan du inte göra fler videoinlägg? :D


2011-03-20 - 19:46:52 Website: http://ammm.blogg.se/
Amanda Matanovic

SVAR: ok, hitta på nått :D


2011-03-20 - 19:52:50 Website: http://ammm.blogg.se/
Amanda Matanovic

svar: Aa men det är ju sant. Annars kan du lika gärna sitta framför kameran och inte göra så mycket alls, det är också kul. HAHAHHA, ;)Eller kanske visa ditt hem? :)


2011-03-20 - 20:06:35 Website: http://ammm.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow