Första lasset..

Vardag / Permalink / 11
Första mars och första flyttlasset har gått till nya lägenheten :) känns sjukt konstigt att komma dit och se lägenheten helt tom efter att ha sett den full av möbler. Ska bli jätteskoj när vi kommit iordning och fått inreda. Är ju lite smått orolig för att det ska vara mörkt i lägenheten för fönstren är inte jättestora och om det kanske är mycket ljud och så ifrån trapphuset. Men de blir säkert bra ♥

Slutade vid tre idag :D hohoooo, gissa om de var en glad Sara som knallade hem idag. Imorgon är det samma tid som gäller och då är det hem och packa ännumer som gäller och sen kanske åka med ett lass till.
Någon som vet var man kan köpa vanliga vita hyllor med en liten kant längst ut? Så böcker kan stå med framsidan utåt?? Om ni förstår vad jag menar :) suttit och letat nu men hittar ju bara med jättehöga kanter. Ni får gärna tipsa om ni har sett sånna någonstans. Och nej, ingen vanlig platt hylla, sånna finns ju överallt!

Nu blir de lite Friends och Milka och mys i soffan. Pussen

#1 - - Jenny:

fint nagellack :)

#2 - - K a j s a j i:

Menar du typ tavellister? Finns ju typ på Ikea och lite överallt i så fall :)

#3 - - Gabriella:

Hej! Vet att det ska finnas sådana hyllor på mio! Kika in på deras hemsida under vardagsrum och hyllor&förvaring ;) Där finns dessa hyllor, tror det är dem du menar! ;)



lycka till i jakten på hyllorna ;)



Kram



#4 - - Jessica:

Vet inte exakt vad du är ute efter såklart men har inte ikea haft sådana där smala hyllor med kant innan? Ribba tror jag det är. Om det inte är alltför stora/tunga böcker går det säkert.

#5 - - Petra:

Jag har köpt mina tavellister på Rusta och de fungerar utmärkt. Vet dock inte om de har i vita, men kolla annars på Mio. Jag tror nog att de har något sådant. Ikea?

#6 - - Camilla F - Design&Foto:

Svar: Jo så är det ju, spännande o kul o se lite (som här ovan) i alla fall :)

#7 - - ida:

Ikea :P

#8 - - p i n k n a t i ♥ n:

Sv; Håller med dig!! :/



Angående din fråga i ditt inlägg .. jag har sett sånna tavelhyllor eller vad dom kallas på bland annat Åhléns och Rusta, kolla där :)

#9 - - ida:

Ja men det är ju ännu bättre!! Bra att de löste sig :)

Kanske missuppfattade hur du ville de skulle vara utformade. Vi har sånna här på väggen nämligen: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50152595

#10 - - ida:

hihi. jamen de va ju perfekt då. Tänkte att du kanske hade kikat på hyll-avdelningen. Kul att ja kunde hjälpa till :P

#11 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Spännande. :-)

Till top