Förstår egentligen inte hur jag orkar bry mig :P

Vardag / Permalink / 14
Så trött på den här tjejjen så det finns inte. Tycker så enormt synd om hennes läsare som går på att hon gör sin design heeeelt ur sitt eget huvud när hon inte gör det alls. Hon sitter alltså och i princip ljuger inför ca 100 pers varje dag :P och nej hon får definitiiivt ingen länk hos mig så ni kan gå in och vara en liten armé, hur kul det än är, hon förtjänar inte en enda läsare till.
Och hon tror på fullaste allvar att hon inte kopierar eftersom hon skapar det själv. Hon tror att eftersom hon inte använder sig av mitt material så kopierar hon inte, hon "härmar" bara hahahaha. DET ÄR SAMMA SAK.
Så nu fick jag ur mig det, phiiiuuuu vad skönt :D haha.

Idag har det jobbats. Varit en heeel del folk ute idag och de var ju inte särskilt konstigt eftersom de var så himla härligt väder ute. Var riktigt avundsjuk på alla som strosade runt och lapade i sig sol.
Jobbar imorgon också men kortispass, väldigt skönt.

Haha jag har väääärldens bästa första aprilskämt på G och de ska bli sjukt kul att förverkliga det haha. Får se om ni kommer märka det hahhaa, maybe not ;D

Nej nu ska jag kika på Americas Funniest Homevideos och moffa i mig chips tills jag krääks :D och så en latte på det vid sidan av.

ICA i Lerum är bäst :D
#1 - - Mia Olsen - ätstörd {anorexia nervosa}:

vad gullig det lät;

moffa i mig chips.

haha ! :P

hoppas du inte kräks bara! ;O

#2 - - Malin:

Hade vart kul att kolla in hennes blogg och se vad hon härmar..men samtidigt så har du ju rätt i att det gynnar ju bara henne att hon får mer läsare. Tråkigt när andra ska härma vad man gör. Att inte folk kan använda sin egen fantasi och komma med nya idee´r själva. Hur hittar du alla copycats?? För vad jag förstått så har det varit några stycken (??) Tråkigt iaf :(Kram! :)

#3 - - Sara:

Åh herregud vad den där B&J'n såg god ut! :D

#4 - - Malin:

åhhhh mumsmumsmuuums ben'n jerryyyyyys <3

#5 - - Malin:

Sv: hihihi! I Maj får ni de slutliga & alla bilder.. :)

#6 - - Malin:

btw så mailade jag precis dig :P

#7 - - Junitjej:

Ica is da shit!!Trist att några kopierar bloggdesigner! Har de ingen fantasi alls? Det finns även de som kopierar doptavlor och liknande. Se och jämför:

http://lindablom.se/2010/november/doptavlor-ramsor-for-de-sma.html

och http://husnrnio.se/category/namndop-tavlor/

#8 - - Anna:

Jag åt den där smaken häromdagen, men jag tyckte inte alls den var god (för att vara B&J)... Favoriten är ju Cookie Dough! :)

#9 - - Helen.HUSnrNIO:

Hamnade här då jag såg att några klickat sig till mig blogg från din sida. Trist det du skriver om och jag nickar igenkännande. Jag gör lite personliga tavlor och posters, än så länge på fritiden, och det var ngt som blommade ut på riktigt när min dotter började i förskoleklass. För att göra en lång histora kort - jag har totalt slutat att kika på nätet vad gäller "tavlor". Det jag gör det gör vi här hemma och sen om ngn skulle tycka om det så blir jag glad. Thats it. Hoppas den du skriver om ger sig. Såg från ett tidigare inlägg om ngn som kopierat dig rakt av. Lågt och vidrigt. Ledsam människa. Fin blogg du har och ett otroligt läckert ljus över hela bloggen och dina bilder! Ha en bra måndag.

#10 - - Helen.HUSnrNIO:

Med anledning av att min sida var omnämnd av Junitjejen ovan så vill jag bara göra en kort kommentar om detta. Jag hänvisar till publiceringsdatumen vad gäller mina tavlor. Jag har visat dem på min blogg långt tidigare än den som Junitjejen nämner i sin kommentar. Fakta och tydlighet. Tack för mej.

#11 - - Helen.HUSnrNIO:

Hej igen! Tack så mkt=) Med tanke på att för en tid sen upptäckte att Junitjej ägnat ett helt inlägg åt kopiering och tavlor där framställer mig positivt och den andra, som hon nämner ovan här, som en sk kopierare så var detta en väldigt konstig kommentar. Men, men folk vänder tydligen kappan hur som helst. Strange att ens ta upp det hos dig kan tyckas. Hoppas det ordnar sig för din del. Att skita i en sådan grej är inte helt lätt alltid:(

#12 - - Helen.HUSnrNIO:

Jo det borde vara det som hon menade med anledning av det jag skrev. Men nog uppfattas inte kommentaren så det minsta. Och med anledningen av att JUST detta varit lite av ett hett ämne och att kopiering i bloggvärlden är omdebaterat så borde man kanske tänka sig för... Ha en bra dag!

#13 - - Junitjej:

Helen, jag är fortfarande på din sida!! Jag har aldrig nämnt att det är du som har kopierat. Det är tydligt att det är Linda Blom som har gjort det.

#14 - - Anna:

Hej Sara! Tråkigt att hon inte ger sig nån gång, din copycat och att inte blogg.se kan göra något (om hon nu bloggar hos dem...)

Men VEM är hon då? Kan du inte mejla hennes adress så att man kan få gå in o kika på sidan?!? Jag förstår att du inte vill "gynna" henne med fler läsare men fler kan ju faktiskt vara drabbade... Om det är tillräckligt många som anmäler henne så kanske något verkligen händer...

Kramar Anna

Till top